Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Inspiratie voor een nieuwe look!

Haartips 21 maart 2018

Inspiratie voor een nieuwe look

De zomer is voorbij. Dit betekent dat het tijd is voor een nieuwe look! Hieronder de nieuwste haartrends van 2018.

Blushtechniek

De blushtechniek kan je er voor zorgen dat de kleuren in je haar mooi in elkaar overlopen. Door met een zachte kwast de verschillende kleuren mooi in elkaar te laten overlopen krijg je een poederachtig effect, wordt het haar opgelicht en ontstaat er een sunkissed effect. Hiermee kun jij de lente goed beginnen!

Wafelhaar

In de jaren ’90 stonden we massaal ’s ochtends voor de spiegel om wafelhaar te creëren. Tegenwoordig kan de wafeltang weer van zolder worden gehaald, want deze trend is bezig met een heuse comeback. Hiermee geef je je haar een flinke boost. Deze look kun je thuis ook makkelijk creëren met een stijltang! Gelukkig mag je het nu ook bij een paar plukjes houden en kun je ’s ochtends lekker iets langer blijven liggen.

Haaraccessoires

Wil jij je haar liever niet verven of knippen? Dan is de versiering in je haar misschien iets voor jou. Hiermee kan je je eigen haarkleur en lengte houden, maar kun je je look net even af maken door er een mooie versiering in te doen. Zo lijkt het toch nog of je een hele nieuwe coupe hebt! Ga voor grote, bombastische haaraccessoires als je echt uit wil pakken. Wil je het toch liever minder opvallend? Kies dan voor een subtiel haarsierraad.

Geïnspireerd?

Ben jij geïnspireerd en toe aan een nieuwe look? Je bent welkom bij meer dan 100 salons door heel Nederland!

Maak online afspraak Vind een salon in de buurt
Deel dit artikel
Met je vrienden
facebook-icon twitter-icon whatsapp-share-icon