Salon

Menu

Sluit

Gents haartrends 2023!

Schermafbeelding 2024 03 05 121424

Gents, opgelet! Ontdek welke coupes en haartrends wij speciaal voor de echte man hebben gecreëerd. We streven naar diversiteit en gemak. Denk aan volle, lange lengtes bovenop die je kunt dragen zoals jij dat wilt. Altijd stoer en eenvoudig te stylen. Lekker laid-back & easy going. Just the way gents like it.

Krullen

Krullen blijven helemaal hot. Heb jij een natuurlijke slag of krul in je lokken? Dan is slechts de juiste coupe en goede haarverzorging voor jou al voldoende om erop uit te gaan. Natural is hier het sleutelwoord. Verzorg je krullen goed, dan is stylen bijna overbodig. Door verschillende lagen en textuur aan te brengen vallen de krullen al vanzelf in het juiste model.

Schermafbeelding 2024 03 05 121156

Shag for short hair

Geïnspireerd op de look van Harry Styles hebben wij de 'Shag for short hair' gecreëerd. Speciaal voor de Gent met iets meer langer haar. De shag for short hair staat voor volop textuur en volume. Door de zacht afgewerkte contourlijnen kun je je haar alle kanten op dragen. Style je haar af met de IVY Rough clay! Dit mooie product houdt je haar de hele dag in model én laat je coupe gemakkelijk re-stylen.

Schermafbeelding 2024 03 05 121207

Two Block haircut

Op basis van de stijl van de razend populaire K-pop uit Zuid Korea hebben wij deze Two Block haircut ontwikkeld. De volle bovenkant van deze coupe staat in contrast met de korte, opgeschoren zij- en achterkant. Het kapsel bestaat daadwerkelijk uit twee blokken. Het grote contrast tussen kort en lang geeft de bovenkant extra veel volume. Perfect voor mannen met wat dunner haar.

Schermafbeelding 2024 03 05 121220
Afspraak maken