Salon

Menu

Sluit

Ruilen & retourneren

Ruilen

Bij AMI Shop heb je voor al je bestellingen een zichttermijn van 14 dagen vanaf het moment dat de bestelling in je bezit is. Na het verstrijken van de zichttermijn is de koopovereenkomst een feit.

Controleer alsjeblieft direct na ontvangst van het artikel of het onbeschadigd en compleet geleverd is. Als dit niet zo is, verzoeken we je vriendelijk om zo snel mogelijk met onze klantenservice op te nemen om dit te melden.

Retourneren

Wanneer je niet tevreden bent over het artikel, dan kun je het binnen de zichttermijn retourneren. Dit kan door het te brengen naar een postkantoor bij jou in de buurt, de retourkosten zijn voor eigen rekening. Ook actie-artikelen en artikelen uit de opruiming kun je binnen de zichttermijn retourneren.

​Retouradres:

AMI Shop
De Batterij 7
7141 JL GROENLO

Retourneren
AMI Shop hanteert regels voor retourneren. Mocht je de bestelling willen retourneren, dan kan dit uitsluitend als deze:

  • Binnen de zichttermijn van 14 dagen wordt teruggestuurd.
  • Compleet in de originele fabrieksverpakking zit. De artikelen zijn ongebruikt en onbeschadigd gebleven.
  • Geopende artikelen die niet voldoen aan het bovenstaande blijven jouw eigendom. Wij sturen deze artikelen naar je terug en brengen de gemaakte kosten in rekening.

Raadpleeg voor meer informatie onze algemene voorwaarden. Voor een snelle en goede verwerking van het teruggestuurde artikel is het volgende van belang: Voeg altijd de retourbon bij je retour, inclusief opgave van de retourreden.

Herroeping
Door het invullen van het formulier voor herroeping kun je gebruik maken van je herroepingsrecht. Download hier jouw formulier: download.

Afspraak maken