Salon

Menu

Sluit

Fade + Sunkissed hair

Schermafbeelding 2024 03 05 131237

SUMMER IS HERE! De vakanties staan voor de deur, de zon schijnt en de terrassen zitten vol! Tijd voor een frisse coupe, passend bij het leukste seizoen van het jaar! Kom naar onze salon, krijg advies op maat en jij loopt 100% summerproof de deur uit!

Sunkissed

Check deze toffe zomertrend, speciaal ontwikkelt voor jou! De man van NU. Subtiel, natuurlijk. Alsof je al terug bent van vakantie! Met deze coupe is er, dankzij de fade, een natuurlijke overloop van kort naar veel volume bovenop. Door het plaatsen van enkele highlights geef je je lokken het sunkissed effect. Ga vooral voor veel en natuurlijke textuur en jij bent THE MAN deze zomer!

Schermafbeelding 2024 03 05 131247

Cocktail

Voor de perfecte finish van deze coupe stijl je het met een cocktail van de IVY Pomade en de IVY Mud. De Pomade geeft je haar flexibiliteit, terwijl je met de Mud de meest uiteenlopende coupes kunt creëren. De matte finish zorgt voor een stoere. natuurlijke touch. Just the way you like it!

Sun protection

Net als je huid heeft je haar ook behoefte aan bescherming tegen de zon. IVY Leave-in spray bevat een UV-filter, waarmee je haar de bescherming krijgt die het nodig heeft. Het basis ingrediënt van de Leave-in is lijnzaadolie, wat een weldadige vitaminebron is voor je haar. Kortom; ultieme verzorging én bescherming in 1!

Get ready for SUMMER!

Afspraak maken