Salon

Menu

Sluit

Contact

Contact

Vragen? Stel ze gerust!

Wil je een afspraak maken? Heb je behoefte aan professioneel advies? Of ben je benieuwd naar onze prijzen?

Voor deze en vele andere vragen kun je terecht bij de AMI salon bij jou in de buurt.

Heb je een andere vraag? Dan helpen onze medewerkers in het AMI Huis je graag.

AMI Huis

Het AMI Huis, het hoofdkantoor, waar een team van specialisten klaar staan om onze salons te ondersteunen en te begeleiden. Daarnaast worden er in het AMI Huis dagelijks trainingen en cursussen gegeven aan alle medewerkers. We noemen het AMI Huis ook wel het creatieve hart van de organisatie. Het bruist van energie, elke dag weer.

Contactgegevens AMI Huis
Adres: Achter de Broederen 9, 7411 PS Deventer
Email: info@amikappers.nl
Telefoon: 0570 200225

AMI Shop

Op zoek naar dé fijne producten waarmee onze specialisten werken? Neem dan eens een kijkje in onze webshop. Snel, eenvoudig én online!
Heb je een vraag of opmerking over onze producten of jouw bestelling? Neem dan contact op met onze klantenservice via 0570 200225 of stuur een mailtje naar klantenservice@amikappers.nl.

AMI Franchise

Wist jij dat AMI Kappers de eerste kappersorganisatie in Nederland is met een gecertificeerd lidmaatschap van de Nederlandse Franchise Vereniging? Een solide, betrouwbare organisatie om je als gedreven ondernemer bij aan te sluiten. Heb je vragen of opmerkingen over onze franchiseformule of wil je graag aanmelden als franchisenemer? Kijk dan voor meer informatie op onze franchisepagina of stuur een mail naar dea@amikappers.nl.

IVY Hair Care

AMI Kappers is exclusieve verkooppunt van het exclusieve 100% vegan merk: IVY Hair Care. Eerlijke kwaliteitsproducten van Nederlandse bodem. Meer weten over IVY Hair Care? Lees hier.

Heb je specifieke vragen? Neem dan contact op met ons IVY Expertteam: info@ivyhaircare.nl.

Afspraak maken