Salon

Menu

Sluit

The Neo Mullet

Schermafbeelding 2024 02 29 153104

Bij AMI Kappers moedigen we je aan om jouw eigen ik te laten zien. Laat zien waar je voor staat en waar jij voor kiest. De Neo Mullet die we aanbieden is genderinclusief en helemaal hot! Maar wat is nu precies de Neo Mullet en hoe rock jij deze trend? Wij vertellen het je graag!

De mullet kennen we als het 'matje'. De Neo Mulllet is een nieuwe variatie op de Mullet en Shag trend. Deze trends zijn al een tijdje populair en er blijven toffe variaties op komen. De lange lengtes is de nek gecombineerd met de baby bangs geven de coupe een funky uitstraling.

Schermafbeelding 2024 02 29 153118

De Neo Mullet is een gender neutrale coupe. Draagbaar voor iedereen en te stylen op verschillende manieren. Door het haar bovenop wat langer te laten maak je het contrast minder groot. Kies je wel voor de baby bangs, maar wil je toch af en toe een andere look? Style dan de langere bovenlagen over de korte pony, zo maak je je statement coupe een beetje zachter.

Schermafbeelding 2024 02 29 153130

Style de Neo Mullet met de IVY Mud. De IVY Mud is een stevige stylingspasta waarmee je de meest uiteenlopende looks kunt creëren. Door de matte finish geef je de Neo Mullet de stoere, natuurlijke uitstraling die het verdient. Bovendien biedt het stevigheid en houdt het jouw haar de hele dag in style.

Schermafbeelding 2024 02 29 153141
Afspraak maken