Salon

Menu

Sluit

AMI Haartrends 2024!

Haartrends 2024

Lekker in je haar.

We leven in een wereld waar Artificial Intelligence (A.I.) niet meer weg te denken is. A.I. zorgt ervoor dat nep haast niet meer van echt te onderscheiden is. Maar, het kan ons ambacht niet vervangen. De coupes die wij ontwikkelen, worden bedacht en gecreëerd dóór echte mensen, vóór echte mensen.

Diversiteit

Diversiteit in mensen is enorm en juist deze diversiteit maakt ieder individu uniek. Onze coupes zijn zo gecreëerd dat we door een aantal kleine aanpassingen een totaal andere look creëren. Maak jij een statement, of ga jij juist voor een natural look?

Layers

Disconnected is het sleutelwoord voor onze nieuwe trendlijn van 2024. Veel lagen in verschillende lengtes zorgen voor extra volume en textuur. Veel zachte lagen zoals bij de Hush cut en korte lagen bovenop die te zien zijn bij de Long Shag. En wat dacht je van de nieuwe versie van de Curtain Bangs? De Birkin Fringe is een kortere pony met zachte punten en is here to stay!

The Long Shag The Long Shag AI

Color

Add some color! Subtiele naturel haarkleuren die zacht in elkaar overlopen, maar ook fellere kleuren zoals Wasabi Green, Rave Orange en Mystic Purple zijn on trend! Peek a Boo, Asymmetrische kleuren, Color Blocking zijn hierbij dé kleurtechnieken van dit moment.

The Choppy Bob The Choppy Bob AI

Color Blocking

Color Blocking is dé kleurtechniek van 2024. Bij deze techniek worden er blokken kleur in het haar geplaatst. Een absolute trend die we op meerdere manieren kunnen doorvertalen in jouw haar. Gebruik sterk contrasterende kleuren voor een opvallende look of gebruik kleurcombinaties welke dichter bij elkaar liggen voor een meer natural look. Is de Color Blocking trend helemaal wat voor jou? Vraag ernaar bij onze haarstylisten!

The Cub Cut 22 The Cub Cut ai
Afspraak maken