Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

The Neo Mullet

Gents 05 april 2023

The Neo Mullet
Bij AMI Kappers willen we dat jij jouw eigen ik laat zien. Laat zien waar je voor staat en waar jij voor kiest. Deze Neo Mullet is genderinclusive en helemaal hot! Maar wat is nou precies de Neo Mullet en hoe rock jij deze trend? Wij vertellen het je graag!
Mullet

De mullet kennen we als het 'matje'. De Neo Mulllet is een nieuwe variatie op de Mullet en Shag trend. Deze trends zijn al een tijdje populair en er blijven toffe variaties op komen. De lange lengtes is de nek gecombineerd met de baby bangs geven de coupe een funky uitstraling.

Neo mullet blog

De Neo Mullet is een gender neutrale coupe. Draagbaar voor iedereen en te stylen op verschillende manieren. Door het haar bovenop wat langer te laten maak je het contrast minder groot. Kies je wel voor de baby bangs, maar wil je toch af en toe een andere look? Style dan de langere bovenlagen over de korte pony, zo maak je je statement coupe een beetje zachter.

Mullet blog

Style de Neo Mullet met de IVY Mud. De IVY Mud is een stevige stylingspasta waarmee je de meest uiteenlopende looks kunt creëren. Door de matte finish geef je de Neo Mullet de stoere, natuurlijke uitstraling die het verdient. Bovendien biedt het stevigheid en houdt het jouw haar de hele dag in style.

Geïnspireerd?

Ben jij geïnspireerd en toe aan een nieuwe look? Je bent welkom bij meer dan 100 salons door heel Nederland!

Maak online afspraak Vind een salon in de buurt
Deel dit artikel
Met je vrienden
facebook-icon twitter-icon whatsapp-share-icon