Salon

Menu

Sluit

AMI Member

AMI Memberheader

Bij AMI Kappers proberen we van elk salonbezoek iets onvergetelijks te maken. Hoe we dit doen? Door altijd net dat beetje meer te geven. Met het AMI Membership bijvoorbeeld. Een uniek spaarprogramma om jou extra te belonen! Als AMI Member geniet je van exclusieve voordelen die speciaal voor jou zijn samengesteld. Ontvang persoonlijk advies, gepersonaliseerde aanbiedingen en blijf op de hoogte van de nieuwste trends, allemaal als onderdeel van jouw lidmaatschap.

AMI Member worden

Het is eenvoudig om AMI Member te worden: maak een klantprofiel aan in jouw favoriete salon en registreer je vervolgens met hetzelfde e-mailadres op amikappers.nl/account

Voordelen

Als AMI Member spaar je automatisch voor gepersonaliseerde aanbiedingen, maar dat is niet alles. Geniet standaard van 20% korting op alle IVY Hair Care producten, ontvang regelmatig leuke attenties als blijk van onze waardering en krijg een speciale aanbieding op je verjaardag.

Punten sparen en inwisselen

Als AMI Member spaar je bij ieder bezoek eenvoudig punten. Voor elke bestede €1,25 ontvang je 1 punt, waarbij 100 punten €2,00 waard zijn. Deze punten kun je inwisselen voor korting op behandelingen of producten. 

De gespaarde punten kun je naar wens inleveren, tot een maximum van 500 punten per bezoek:

  • 100 punten geven je €2,00 cadeau op een behandeling 
  • 250 punten geven je €5,00 cadeau op een behandeling 
  • 500 punten geven je €10,00 cadeau op een behandeling 

Wil je gebruik maken van één van onze AMI Member aanbiedingen? Vraag in de salon om de mogelijkheden. Als AMI Member kan je per bezoek maximaal 500 punten inleveren. De AMI Member aanbiedingen kunnen niet in combinatie met andere acties worden gebruikt.

Puntensaldo inzien

Je kunt jouw puntensaldo op verschillende manieren inzien: vraag ernaar in jouw favoriete AMI salon of log in met jouw persoonlijke account

AMI Card

Heb je nog een AMI Card? Geen zorgen! We scannen de fysieke kaart niet meer in onze salons, maar je blijft punten sparen via je AMI Account. Zo maken we samen de overstap naar een moderne en gebruiksvriendelijke manier van sparen. 

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over het AMI Membership? Neem dan contact op met jouw favoriete AMI salon.

Afspraak maken