Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

The Mullet

Haartips 24 maart 2022

Header the mulle blog
Bij AMI Kappers willen we dat jij jezelf bent. Dare to be you! In 2022 gaan we veel meer jouw eigen ik zien. Laat zien wie je bent en waar je voor staat. Kies de style die past bij jou. De Mullet is helemaal hot. Maar wat is nu precies een Mullet? In deze blog leggen we het helemaal uit.

Wat is een Mullet?

The Mullet kennen we misschien als het (Haagse matje). Het is een coupe met kortere lagen aan de bovenkant wat ervoor zorgt dat je meer volume in je haar krijgt. In de nek behoud je meer lengte. Dit noemen The Mullet. Deze coupe is ideaal te stylen met de IVY Flexible spray. Deze spray zorgt ervoor dat jouw haar stugger wordt en creëert tegelijkertijd meer volume.

Mullet mannen blog

Gender neutrale lijn

The Mullet is een gender neutrale coupe-, helemaal passend bij de tijd van nu. Deze trend is dan ook geschikt voor man, vrouw of non- binair persoon. Bij AMI Kappers houden we van diversiteit en dat jij je prettig voelt over wie je bent en wat je wilt uitstralen. Hier hoort natuurlijk ook jouw coupe bij. Durf te zijn wie je bent, want je bent het waard.

Geïnspireerd?

Ben jij geïnspireerd en toe aan een nieuwe look? Je bent welkom bij meer dan 100 salons door heel Nederland!

Maak online afspraak Vind een salon in de buurt
Deel dit artikel
Met je vrienden
facebook-icon twitter-icon whatsapp-share-icon