Salon

Menu

Sluit

Zacht en trendy: The Soft Box Bob

Soft box bob

Heb jij de nieuwste zomertrends van 2024 al ontdekt? Let’s dive into the summer, en ontdek The Soft box bob. Een combinatie van de al bekende Box bob & The Stacked bob, met daarbij Whispy curtain bangs! Het resultaat? Een coupe met zacht vallende lagen, volume en beweging. Dé perfecte trendy zomerlook!

Waarom is The Soft box bob summerproof?

Deze trendy coupe brengt een luchtig gevoel in je haar. Door de zachte lagen ontstaat er direct volume in de coupe. Aan de ene kant heeft de coupe iets weg van The stacked bob, maar door de langere lengte, beweging en textuur ontstaat er een nieuwe trendy look. Daarnaast heeft deze coupe een soepel vallende lok die nonchalant meevalt in de lagen. Met The Soft box bob ben jij ready for the summer!

Soft box bob The stacked Bob

Stay trendy all day long

Wil jij de gehele dag door genieten van een perfect vallende coupe? Dan is het belangrijk om de juiste stylingproducten te selecteren. Om The Soft box bob te stylen gebruik je producten die textuur creëren zonder het haar uit te harden. IVY Flexible spray biedt hittebescherming en versteviging, terwijl IVY Dry Wax zorgt voor een nonchalante touch. Spray de wax goed tussen de lagen voor optimaal volume. Krul je lokken vervolgens lichtjes met een grove krultang en draai de krullen in wisselende richtingen voor extra textuur.

Bright colors

Color your hair Crystal clear! Deze tint balanceert tussen zilver en goud, met een frisse, warme ondertoon. Voor een speciale touch is er gebruik gemaakt van peek-a-boo coloring. Wanneer je haar beweegt, komt een subtiele lemon color tevoorschijn, wat zorgt voor een unieke en zomerse look.

Ontdek The Soft Box Bob en straal deze zomer met fris en trendy haar!


Soft box bob 2
Afspraak maken