Salon

Menu

Sluit

De Cub Cut: dé haartrend van 2024

Cub cut

De Cub Cut is de kortere versie van de Wolf Cut. De perfecte mix van stoer en speels, met veel lagen die zorgen voor een luchtige uitstraling. Ook is deze haartrend genderfluid, dus geschikt voor man én vrouw. En wist je dat dé kleurtrend van 2024, ‘Color Blocking’, perfect te combineren is met de Cub Cut?

Let’s meet the disconnected haircut

De langere blowout kapsels maken plaats voor korte luchtige coupes. Door de disconnected haircut creëer je verschillende lagen en dit zorgt ervoor dat je veel textuur ervaart. In tegenstelling tot de meer commerciële Mod Cut, die gekenmerkt wordt door zachte, ronde lijnen en volle, gesneden lagen, heeft de Cub Cut een edgy randje. Met zijn Choppy Fringe maakt deze coupe een statement. De pony wordt op een manier geknipt die een modern, urban gevoel geeft. Terwijl de Mod Cut zich richt op zachte en vloeiende overgangen, omarmt de Cub Cut juist de contrasten.

Cub cut 2 Mod cut

Hoe style je de Cub Cut? Stevigheid is de key!

Gebruik IVY Flexible spray om de Cub Cut te verstevigen. Door de medium stevigheid van IVY Flexible spray heb je een goede basis om deze coupe te stylen. Ben je opzoek naar meer hold en een boost aan textuur? Probeer IVY Salt spray op handdoekdroog haar voor extra volume en textuur. Ervaar zelf het verschil! Wanneer het haar gedroogd is kan je de coupe nog meer vorm geven door IVY Paste te gebruiken. Met dit product personaliseer je jouw look heel gemakkelijk. Het product geeft een mat resultaat met een stevige hold.

IVY Salt spray IVY Flexible spray

Color Blocking is dé kleurtrend van 2024

Ga voor een trendy Cub Cut look in combinatie met de Color Blocking techniek. Hierbij wordt de kleur op strategische wijze toegepast om een gedurfd en levendig effect te creëren. Het zijn blokken of secties in contrasterende kleuren die toegepast worden in het haar. Draag jij dus je haar net even in een andere scheiding? Dan kan de oranje kleur soms sterker opvallen, waardoor de uitstraling steeds verandert. De Color Blocking biedt je veel variatiemogelijkheden. Wil je liever een natuurlijke uitstraling? Kies dan voor kleuren die dichter bij elkaar liggen.

Cub cut 3

Zo geniet je nóg langer van stralend gekleurd haar

Je wilt natuurlijk dat je gekleurde haar zo lang mogelijk mooi blijft. Gebruik daarom altijd een kleurshampoo zoals IVY Color shampoo. Deze shampoo heeft een milde reiniging en een kleurbeschermingscomplex met UV-filter die je kleur langer laat stralen. Vergeet ook niet om een voedende olie te gebruiken. De IVY Oil geeft je haar niet alleen glans, maar beschermt je haar ook tegen de hitte van stylingtools!

Afspraak maken