Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

AMI Kappers haartrends 2022

Haartips 14 maart 2022

Haartrends blog header 2022
Iedereen is mooi op zijn of haar eigen manier. Echt mooi haar zorgt ervoor dat jij je goed voelt en daar ga je van stralen! Voor de haartrends van 2022 hebben onze haarstylisten hun inspiratie gehaald uit de schoonheid van de mens en natuur Of je nou man, vrouw, non-binair, jong of oud bent, AMI is er voor iedereen die er goed uit wil zien. Houdt van prachtige coupes en haarkleuren. Laat je inspireren met de nieuwe trends voor 2022.
Haartrends blog money piece 2022

Money piece highlights

De Money piece highlights is dé kleurtrend van 2022. Combineer de Money piece met de balayage techniek en je krijgt een prachtige, natuurlijke balans in je haar. Laat je inspireren door onze haarstylisten en je krijgt een prachtige, natuurlijke balans in je haar. Laar je inspireren door onze haarstylisten en ervaar hoe deze kleurtechnieken jouw positieve kanten benadrukt. Meer weten over de Money piece? Lees onze blog.

Chunky highlights

De Chunky highlights is een bekende trend uit de jaren '90. Bij de Chunky highlights zet je meerdere grovere highlights in je haar. Dit jaar hebben we bij AMI Kappers een kleine twist aan deze trend gegeven. De kleur in natuurlijker en minder extreem. Maar ook deze trend bepaal jij waar je voor gaat! Ga je voor een natuurlijke kleur of durf je het aan om juist een kleur die lekker opvalt?! Alles is mogelijk in 2022. In de blog leggen we je precies uit wat deze trend inhoudt en hoe je de kleur het langst laat stralen.

Haartrends blog mullet 2022

Genderneutrale mullet

Jij bent mooi zoals je bent! Laat de wereld zien wie je bent en waar je voor staat. Wees jezelf. De haartrend Genderneutrale mullet is hotter dan ooit! Voor deze trend hebben wij onze inspiratie opgedaan in het straatbeeld anno 2022. The mullet is een kort model met langere lengtes in de nek. Met deze trend maak jij een echte statement. Draag het zoals jij wilt en laat zien wie je bent. Meer weten over de Mullet? Lees ook onze Mullet blog.

Wolf cut

Heel Tiktok loopt er al mee weg; de Wolf cut. Maar wat is het precies? Een mix tussen de Mullet en een Shag kapsels. De combi zorgt voor een wild kapsel, veel lagen en losse plukken met veel volume. Daarnaast is de brede, opvallende pony echt ook een eye catcher. Door de vele lagen geef je deze coupe veel variatiemogelijkheden. Ga jij voor wild of kies je liever de gladde variant? Style je coupe helemaal af en gebruik de IVY Dust. Hiermee creëer je nog meer volume en beweging in je haar. Meer weten over de Wolf cut? Lees dan onze Wolf cut blog.

Haartrends blog man 2022

Nonchalant

Ook voor de mannen hebben we weer de mooiste coupes en haartrends gecreëerd. Dit jaar gaan we voor een volle, natuurlijke look waarbij je lokken in beweging zijn. Langere lokken aan de voorkant, losjes gedragen. Super stoer en makkelijk te stylen. Volledig geïnspireerd door de natuur. Meer weten over de mannen trends? Lees onze haartrends man blog!

Wat je ook veel gaat zien is het gebruik van ultra strakke lijnen in bijvoorbeeld de pony, maat ook in de kleur zie je duidelijke lijnen terug. Kies jouw stijl, maak een statement en own jouw coupe!

Geïnspireerd?

Ben jij geïnspireerd en toe aan een nieuwe look? Je bent welkom bij meer dan 100 salons door heel Nederland!

Maak online afspraak Vind een salon in de buurt
Deel dit artikel
Met je vrienden
facebook-icon twitter-icon whatsapp-share-icon