Salon

Menu

Sluit

Chunky highlights

Schermafbeelding 2024 02 29 155002

De Chunky highlights is een bekende trend uit de jaren '90. Dit jaar hebben we bij AMI Kappers een kleine twist aan deze trend gegeven. De kleur is natuurlijker en minder extreem. In deze blog leggen we je uit wat deze trend inhoudt en hoe je de kleur het langst laat stralen.

Wat zijn chunky highlights?

De kleur wordt in vollere plukken haar gezet zodat het eindresultaat van de highlights beter zichtbaar is. Deze trend is vooral prachtig in een volle bos krullen. Maar het is ook fantastisch te combineren met de balayage techniek. Hierdoor krijgen je punten mooie, lichtere kleuren die goed opvallen in je haar.

Hoe zorg je ervoor dat deze kleur je lang laat stralen?

Om je gekleurde lokken stralend en verzorgend te houden, is het van belang om een goede verzorgende shampoo te gebruiken zoals de IVY Color shampoo. Deze zorgt ervoor dat je haarkleur langer blijft stralen en verzorgt je haar tegelijkertijd. Wil je je highlights in een koele tint houden? Gebruik dan de IVY Silver shampoo. Deze shampoo bevat paars pigment wat ervoor zorgt dat de warme gloed uit je haar wordt getrokken. Om jouw perfecte krul erin te krijgen is de IVY Curl cream jouw beste vriend. Deze Curl cream zorgt ervoor dat jouw krullen natuurlijk worden gebundeld en pluis vrij maakt. De IVY Curl cream is ook nog eens CG- Friendly. Hoe tof is dat?!

Afspraak maken