Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Waar staat AMI voor?

Nieuws 06 april 2018

Header Ami Salon Laren Ami Kappers Laren
Al vijftig jaar staan wij voor inspirerend haaradvies in een prettige omgeving. In de stoel bij onze vakvrouwen of vakmannen wordt er met je meegedacht, naar je geluisterd en op basis van jouw stijl en wensen een coupe gecreëerd die echt bij je past. Door altijd net dat beetje meer te geven, proberen we van elk salonbezoek iets onvergetelijks te maken.

Al bijna vijftig jaar staan wij voor inspirerend haaradvies in een prettige omgeving. In de stoel bij onze vakvrouwen of vakmannen wordt er met je meegedacht, naar je geluisterd en op basis van jouw stijl en wensen een coupe gecreëerd die echt bij je past. Door altijd net dat beetje meer te geven, proberen we van elk salonbezoek iets onvergetelijks te maken.

Header De Haartrends Voor 2020

Altijd welkom!

Je bent bij ons ALTIJD welkom. Met meer dan 100 vestigingen door heel Nederland zit er altijd een salon bij jou in de buurt. Bij AMI Kappers kun je eenvoudig online je afspraak maken. Snel, simpel, makkelijk en op het moment dat het jou past!

Eigen haarmodelijn

Een bezoekje aan onze AMI salons is een heerlijk verwenmomentje voor jezelf, waar je nog lang van kunt nagenieten. Want met mooi haar voel jij je op je best. Of je nu man of vrouw bent, bij AMI herkennen wij jouw haarwens en geven we hier vorm, stijl en kleur aan. Dat zie je ook terug in onze eigen haarmodelijn. Ieder jaar wordt deze gecreëerd door onze eigen vakmensen. Het zijn draagbare coupes, die volledig te restylen zijn. Laat je inspireren en kies jouw stijl!

Altijd op de hoogte van de laatste trends en technieken

Wij begrijpen dat iedereen uniek is. Jouw kapsel is dan ook heel persoonlijk. Bij AMI Kappers kun je terecht voor een coupe die echt bij jou past en jouw persoonlijkheid onderstreept!

Dit alles vraagt veel van onze haarstylisten. Hiervoor hebben wij ons eigen opleidingsinstituut opgericht: de AMI Academie, waar onze haarstylisten meerdere keren per jaar getraind worden. Zo weet je zeker dat elke haarstylist waarbij jij in de stoel kruipt, de laatste knip- en kleurtechniek beheerst. Door de intensieve investering in onze vaktechniek, mogen wij ons zeker tot de beste rekenen.

Ami Event 2020

Kleurgarantie

Kleur is een belevenis en alles bepalend voor jouw uitstraling. Door een nieuwe haarkleur kan je uiterlijk een volledige transformatie doorgaan. Het is niet zomaar even wat anders. Onze kleuradviseur bekijkt je kapsel, je haartype, je gezichtsvorm, je stijl en je wensen goed. Want niet iedereen kan alle kleuren goed hebben en soms is je eigen haarkleur niet geschikt voor de kleur die je wilt.

Ben je onverhoopt toch niet tevreden met je kleur, dan mag je binnen twee weken terugkomen naar de salon. De haarstylisten doen hun uiterste best om ervoor te zorgen dat je snel weer lekker in je haar zit.

Alleen het beste voor je haar

Wij weten als geen ander wat het beste is voor jouw haar! Zo is onze eigen productlijn IVY Hair Care ontstaan. Een exclusieve productlijn met 100% Nederlandse ingrediënten als lijnzaadolie, tarwe en doperwt. De IVY producten zijn 100% parabenenvrij dus goed voor je haar en het milieu!

Tot in de puntjes verzorgd

Bij AMI bieden we service met een glimlach en staan we zes dagen (soms zelfs zeven dagen) per week klaar om de kappersstoel te draaien voor jou. We beginnen met een heerlijk kopje koffie of thee, waarna we je volledig in de watten gaan leggen. Een bezoekje aan onze AMI salons wordt een heerlijk verwenmomentje voor jezelf, waar je nog lang van kunt nagenieten.

Is je verwenmoment bij AMI Kappers voorbij dan ontvang je bij de kassa nog eens een eigen glossy AMI magazine! Of wat dacht je van de AMI Card? Het programma waar je automatisch punten mee spaart voor leuke kortingen op behandelingen en of producten.

Genoeg redenen dus om een afspraak te maken bij een AMI salon bij jou in de buurt! Waar wacht je nog op!? De koffie staat klaar.

Geïnspireerd?

Ben jij geïnspireerd en toe aan een nieuwe look? Je bent welkom bij meer dan 100 salons door heel Nederland!

Maak online afspraak Vind een salon in de buurt
Deel dit artikel
Met je vrienden
facebook-icon twitter-icon whatsapp-share-icon