Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Sunkissed hair

Haartips 08 juli 2022

Sunkissed blog header
Hooray hooray, it’s a summer holiday! De vakantie is aan, het festivalseizoen is in volle gang. Vier de zomer in stijl en maak je klaar voor een zomer vol plezier. Steel de show met één van de toffe nieuwe kleurtrends en -technieken, ontwikkeld door ons eigen vaktechnisch team. Let your hair do the talking!
Haircontouring blog

Hair contouring

Oh my beautiful blonde! Deze nieuwe manier van kleuren is de evolutie op de money piece highlight. Contouring doen we al met onze make-up, nu passen we het ook toe in je haar. In plaats van een lichtere kleur om het gezicht te plaatsen, kiezen we juist voor lowlights aan de voorkant op een blonde basis. Net even wat ander, zeker net zo mooi!

Moodboosting color blog

Moodboosting color

De Root Smudge techniek die hier is toegepast zorgt voor een nonchalante, maar stralende look. De pasteltinten zijn nu bewust wat vager, waardoor het een stone-washed effect krijgt. Zo lijkt het alsof de zon al zijn werk gedaan heeft. Ga all the way met deze Moodboosting color! Een opvallende haarkleur welke zelfs je humeur kan verbeteren. Pardon? Ja, je leest het goed; verbeteren. Kleuren hebben een krachtige invloed op onze stemming. Dus color me HAPPY!

Shatush color blog

Shatush color

Het ultieme sunkissed effect bereik je met deze Shatush Color kleurtechniek. De highlights worden uit de vrije hand gezet en accentueren alleen het haar dat door de zon geraakt wordt. Eerst worden delen van het haar getoupeerd en daarna wordt de kleur aangebracht. Net zoals bij de Balayage is het eindresultaat een zachte overgang van kleur.

Geïnspireerd?

Ben jij geïnspireerd en toe aan een nieuwe look? Je bent welkom bij meer dan 100 salons door heel Nederland!

Maak online afspraak Vind een salon in de buurt
Deel dit artikel
Met je vrienden
facebook-icon twitter-icon whatsapp-share-icon