Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Balayage, wat is dat?

Haartips 25 oktober 2018

Balayage

In de kapsalons wordt er veel gevraagd naar balayage. Als je het Franse woord balayage vertaald, betekent het 'vegen'. Dit is eigenlijk precies wat balayage inhoudt. Het zijn letterlijk vegen die in je haar worden aangebracht.

278606007 519590156498879 8504802650072828832 n

Wat is balayage precies?

Balayage geeft je look een sunkissed effect. Dit komt doordat de kleur wordt aangebracht op de oppervlakte van je haar. Dit geeft als resultaat dat je coupe subtiele lichtere delen in de lengtes bevat. Met de balayagetechniek wordt er subtiel gewerkt met verschillende kleuren. Het resulteert zich hierdoor in een subtiel ombre effect in de vorm van highlights. Balayage ziet er heel natuurlijk uit en je hoeft je niet meer druk te maken over uitgroei.

De kleurtechniek kan zowel bij bruin, zwart, blond en rood haar worden toegepast. Tevens staat balayage bij elke haarlengte mooi. Daarnaast ziet je haar met balayage er veel minder geverfd dan bij highlights. Dit komt doordat alle tinten die in je haar worden gezet perfect in elkaar overlopen.

Wat Is Balayage Bruin

Hoe verzorg ik balayage?

Om je haarkleur zo lang mogelijk mooi te houden raden wij aan je haar tussen de 8 en 10 weken bij te laten werken. Een voordeel van de subtiele kleuring is dat er niet snel uitgroei te zien is, je kunt dus ook wat minder vaak naar de kapper gaan. We adviseren je om thuis gebruik te maken van een shampoo speciaal voor gekleurd haar, zodat je zolang mogelijk plezier hebt van je stralende lokken!

Wat Is Balayage Resultaten
Geïnspireerd?

Ben jij geïnspireerd en toe aan een nieuwe look? Je bent welkom bij meer dan 100 salons door heel Nederland!

Maak online afspraak Vind een salon in de buurt
Deel dit artikel
Met je vrienden
facebook-icon twitter-icon whatsapp-share-icon