Salon

Menu

Sluit

Stijlen met de Steampod 2.0

Schermafbeelding 2024 02 29 124012

Stijl jij je haar met regelmaat? Dan is er goed nieuws. Wij hebben de stijltang der stijltangen ontdekt!

Kom op stoom!

L'Oréal heeft de Steampod 2.0 ontwikkeld. Deze stijltang geneert stoom en zorgt ervoor dat jij je haar stijlt zonder de haarvezel te beschadigen. Met één haal maak je je haar gladder dan ooit tevoren. Waar de reguliere stijltang je haar wat platter maakt, zorgt de stoom van de Steampod ervoor dat je het volume behoudt. Je haar krijgt een natuurlijke glans en is makkelijk in model te brengen. Daisy laat in haar vlog duidelijk zien wat het verschil is tussen de Steampod 2.0 en een reguliere stijltang.

Stem af op jouw wensen

De Steampod 2.0 heeft de keuze uit 5 temperatuur standen (van 170 tot 210 graden), zo stem je de juiste temperatuur af op de gevoeligheid van je haar of op jouw stijlwensen. Het blijft natuurlijk wel een must om je haar te beschermen tegen de hitte van de stijltang. De IVY Hair Care Oil is een top product om vooraf te gebruiken.

Maak kennis met de Steampod 2.0

Met de L'Oréal Steampod 2.0 haal je dé professionele stylingtool in huis. Hij is licht, snel en makkelijk in gebruik. Om jou kennis te laten maken met deze super stijltang geven wij korting op de Steampod 2.0. Koop hem vandaag nog bij jouw AMI Salon of bestel hem in onze shop en laat je verassen!

Krullen met de Steampod

Wist je dat je ook prachtige krullen kan maken met de Steampod? Deze veelzijdige stijltang is van alle markten thuis!

Afspraak maken