Salon

Menu

Sluit

Alles wat je moet weten over de trendy Mod Cut haarstijl

Mod cut

Lekker in je haar

Guess which trend is back from the Sixties! De Mod Cut, zoals we die kennen van Beatle John Lennon, maakt een comeback. Deze genderfluide coupe is draagbaar voor iedereen.

De Mod Cut staat bekend om zijn scherpe contouren, rechte pony, strakke lijnen en een elegante look. Deze haartrend is helemaal hot op dit moment, én is geschikt voor zowel mannen als vrouwen!

Dit is waarom je voor de Mod Cut moet gaan

Ben je op zoek naar een frisse, eigentijdse look met een vleugje retro? Dan is de Mod Cut de ideale keuze. Deze haartrend wordt gekenmerkt door zijn gestructureerde vorm en typische front-fringe. Het geeft een frisse blik op een klassieke stijl. In tegenstelling tot de traditionele kortere Cub Cut, legt de Mod Cut de nadruk op volume en gelaagdheid. De scherpe lijnen en zware pony, vermijden harde, botte randen. Dit geeft een voller effect. De rondere lijnen en meerdere lagen zorgen voor een zachte uitstraling. Dit is anders dan bij de Cub Cut. De Mod Cut is perfect voor wie een opvallende look wil. Maar toch klassiek en trendy.

Cub Cut 1 Mod cut

Mix & match stylingproducten

Voor de Mod Cut adviseren we een combinatie van drie stylingproducten. Start het stylen van je look met IVY Leave In spray voor verzorging met UV-bescherming. Breng de spray aan op droog of handdoekdroog haar. Gebruik vervolgens IVY Flexible spray voor versteviging. En de finishing touch? IVY Mud voor een matte finish die de hele dag blijft zitten. Met deze styling tips rock jij deze look de hele dag door!

Mod Cut Mod Cut Mod Cut Mod Cut Mod Cut Mod Cut Mod Cut Mod Cut Mod Cut Mod Cut

Een stralende retro-look met de juiste haarverzorging

Gebruik regelmatig een milde shampoo, zoals IVY Repair shampoo, om overtollige productresten te verwijderen. Gebruik daarna een IVY Repair mask om je haar een extra boost te geven. Deze verzorging houdt je haar gezond en fris en zorgt ervoor dat stylingproducten goed worden opgenomen.

Expensive Brunette

De Mod Cut kun je perfect combineren met de trendy haarkleur Expensive Brunette. Door de scrunch techniek wordt de kleuring als het ware in het haar gekneed. Dit zorgt voor een subtiele en bewegende kleur die de coupe luchtig doet ogen.

Mod cut 2
Afspraak maken