Salon

Menu

Sluit

Een trendy mix van een Mod Cut, Bowl Cut en Mullet!

Low taper mullet

Lekker in je haar

Let’s meet de nieuwste haartrend: de Low Taper Mullet! Deze unieke coupe combineert elementen van de klassieke Mod Cut, gedurfde Bowl Cut en iconische Mullet, waardoor een frisse en dynamische look ontstaat. Niet alleen veelzijdig, maar ook genderfluïde.

Wat maakt de Low Taper Mullet zo bijzonder?

Het is de perfecte mix van verschillende stijlen. Aan de ene kant heeft het de kenmerkende ronde vorm van de Bowl Cut, terwijl het aan de andere kant een stoere, langere mat van de Mullet heeft. Deze look zorgt voor een veelzijdige uitstraling die zowel klassiek als stoer is.

De Low Taper Mullet is gedetailleerd en precies. De zijkanten zijn kort en iets opgeschoren, terwijl het haar achter de oren wat korter wordt gehouden. Bovenop blijft het haar langer, waardoor een speelse look ontstaat.

Low taper mullet 2

Hoe style je de Low Taper Mullet?

Een moeiteloze uitstraling bereik je met de juiste styling! Voor extra volume en textuur gebruik je IVY Curl cream. Breng dit aan op handdoekdroog haar om de natuurlijke krullen te bundelen. Dankzij deze crème kun je de hele dag gemakkelijk met je handen door je haar gaan. Hoe fijn is dat?!

IVY Curl cream

De terugkeer van de snor en sik

Heb jij het al opgemerkt? De snor en sik komen weer terug! Deze look is weer helemaal trendy en past perfect bij de Low Taper Mullet. Voeg een vleugje vintage charme toe aan je look.

Ben jij enthousiast geraakt over de Low Taper Mullet? Onze haarstylisten helpen je graag bij jouw unieke stijl.

Low taper mullet 1
Afspraak maken