Salon

Menu

Sluit

Hoe gebruik je een shampoo bar?

Nieuw verkrijgbaar in onze AMI salons: IVY Shampoo bars. Het allereerste IVY product met een plasticvrije verpakking en onze allereerste shampoo in vaste vorm. Maar hoe gebruik je een shampoo bar? En wat zijn nu de voordelen van een shampoo bar precies? In deze blog vertellen we je alles over onze nieuwe shampoo bars!

Hoe gebruik je een shampoo bar?

Wat is een shampoo bar nu precies? En hoe gebruik je een shampoo bar? Dit zijn veelgestelde vragen. Een shampoo bar is een shampoo voor je haren alleen dan in een vaste vorm. Je schuimt de shampoo bar op in je handen, masseert de shampoo in je haren zoals je ook bij andere shampoo’s gewend bent en geniet direct van gereinigd en verzorgd haar!

IVY Shampoo bar kokos en IVY Shampoo bar oceaan

De IVY shampoo bars zijn verkrijgbaar in twee varianten:
- IVY Shampoo Bar Kokos
- IVY Shampoo Bar Oceaan

Schermafbeelding 2024 03 05 165140

IVY Shampoo bars zijn geschikt voor alle haartypes

IVY shampoo bars zijn geschikt voor alle haartypes. Of je nu stijl, fijn of dik haar of krullend haar hebt een shampoo bar kan voor ieder haartype!


CG-friendly!

Daarnaast zijn de shampoo bars ook super geschikt voor krullend haar, want ze zijn allebei CG-friendly! Dit betekent dat er alleen ingrediënten in zitten die goedgekeurd zijn voor de Curly Girl methode.

Hoe kan ik een shampoo bar het beste bewaren?

Omdat een shampoo bar geen (plastic) verpakking heeft, is het van belang dat je de shampoo bar op een goede droge plek bewaard. Laat je shampoo bar tussen het reinigen van je haar door goed opdrogen in bijvoorbeeld een bakje (zonder deksel) of op een plankje. Door je shampoo bar op deze manier te bewaren gaat je deze ook veel langer mee. Zo geniet jij extra lang van je nieuwe shampoo! En wist je dat een shampoo bar maar liefst 60 wasbeurten meegaat ?

Schermafbeelding 2024 03 05 165146

Alle voordelen van een shampoo bar

Wij hebben de voordelen van onze shampoo bars voor je op een rijtje gezet!

  • Geschikt voor alle haartypes
  • Plasticvrij
  • Een shampoo bar is duurzaam. De IVY Shampoo bars zijn namelijk: 100% vegan, sulfaat-, parabenen- en siliconen vrij. Daarnaast is een shampoo bar ook erg duurzaam in gebruik, want hij gaat maar liefst 60 wasbeurten mee!
  • Perfect om mee te nemen tijdens een weekendje weg of op vakantie. Handig voor in de handbagage en het neemt ook weinig ruimte in je toilettas.
  • CG-friendly!

Kortom, een echte hair musthave!

Schermafbeelding 2024 03 05 165152

Welke ingrediënten zitten er in onze shampoo bars?

IVY Shampoo bars zijn 100% vegan parabenen-, siliconen en sulfaatvrij. Daarnaast bevatten de shampoo bars alleen maar fijne ingrediënten die je van IVY gewend bent. Zoals IVY’s eigen lijnzaadolie. Lijnzaadolie herstelt en beschermt je haren en zorgt tevens voor een goede vochtbalans in jouw lokken.

IVY Shampoo bars

Ontdek de IVY Shampoo bars in onze salons! IVY Shampoo bars zijn verkrijgbaar in twee varianten: kokos en oceaan. IVY Shampoo bar kokos heeft een warme, zachte geur van kokos en herinnert je aan een heerlijke strandvakantie. En IVY Shampoo bar oceaan heeft een frisse, sea salt geur alsof je tijdens een mooie herfst/winterdag langs de zee wandelt. Welke is jouw favoriet?

Schermafbeelding 2024 03 05 165200
Afspraak maken