Salon

Menu

Sluit

Over IVY Hair Care

Over IVY Hair Care H header

Iets is alleen mooi als het echt is.

Echt mooi, daar houden we van.

Een duurzaam haarmerk van Nederlandse bodem, producten met ingrediënten die je uit kunt spreken en het allereerste Nederlandse haarmerk met statiegeld op de lege verpakkingen. Bij IVY willen wij een positieve bijdrage leveren aan de wereld en diens duurzaamheid. Want dat vinden wij nou echt mooi.

Mooi haar doet iets speciaals. Het geeft je een betere glimlach, een rechtere rug en nét dat beetje extra zelfvertrouwen. Een goed product geeft je elke dag dat frisse mooi-gevoel en doet wat het belooft. En die belofte doen we alleen als we zeker weten dat we 'm kunnen nakomen.

IVY Hair Care werkt met de beste natuurlijke grondstoffen voor het beste resultaat met jouw haar. Want als dat beter valt, fijner zit of lekkerder voelt, is het op z'n mooist.

Overivymensen

Met zorg samengesteld. Voor jouw haar.

Duurzaam en mooi, natuurlijk.

IVY producten zijn ontwikkeld door haarstylisten met jarenlange ervaring, die weten wat goed is voor jou en je haar. We gebruiken ingrediënten als lijnzaadolie, doperwt, tarwe en verpakkingen die uiteraard recyclebaar zijn. Met een vernieuwend statiegeld concept kan je jouw lege IVY verpakkingen retourneren voor statiegeld. Wij geloven in een circulair productieproces, zo worden de door jou ingeleverde, lege verpakking gerecycled en worden daar nieuwe IVY literverpakkingen van gemaakt voor in de salon. Zo is de cirkel weer rond.

Jouw haar verdient het allerbeste.

Ervaar zelf hoe echt mooi kan zijn.

IVY producten zijn te zien en te koop in alle AMI salons en op onze AMI shop. Breng je lege verpakkingen terug in alle salons. Op elke verpakking zit 50 cent statiegeld, dit bedrag kan ingezet worden als korting op de aanschaf van een nieuw IVY product of op een kappersbehandeling.

IVY producten zijn te zien en te koop in alle AMI salons en op onze AMI shop. Klik hier voor meer informatie.

Afspraak maken