Salon

Menu

Sluit

Haartrends najaar 2021

Header haartrends najaar

De herfst is het seizoen met de mooiste kleuren, in de natuur maar ook in je haar! Na die heerlijke zonnige zomer is het tijd voor warme kleuren en stralende na-zomerse lokken. Onze haarstylisten zijn weer volop geïnspireerd door de mooie kleuren uit dit seizoen en brengen het najaar in je haar!

Balayage is de haartrend voor het najaar

Met een balayage creëer een prachtige natuurlijke look die perfect is voor de herfstmaanden. Met een donkere aanzet en een mooie balans tussen de kleuraccenten in je lokken geef je jouw haar een onwijs mooi sunkissed kleureffect. Daarnaast kan een balayage altijd en staat een balayage bij elke haarlengte mooi. In deze coupe is gekozen voor veel lagen om de balayage extra te accentueren. Een mooie donkere kastanje bruine kleur uit de natuur is in de aanzet ingezet en er is gekozen voor cappuccino tinten in de verdere lengtes van de haar(punten). Onze haarstylisten geven je graag persoonlijk kleuradvies voor jouw perfecte najaarscoupe.

Haartrends najaar afbeelding 1 2021 09 24 130436

De pony is back!

Een pony is de trend voor het najaar van 2021! Een strakke volle curtain fringe of juist zachte curtain bangs? Een pony is eindeloos te stylen en het mag dit seizoen allemaal! In deze coupe is een gekozen voor een strakke volle pony en typeert zich door de middenscheiding. Meer lezen over deze haartrend? Check deze blog over de curtain bangs haartrend.

Haartrends najaar afbeelding 2

Mooi verzorgd haar

Een goede coupe begint bij de juiste haarverzorging. Vooral na die heerlijke zomerse maanden hebben je lokken veel te voortduren gehad. Je stralende lokken houden namelijk niet zo van die warme zonnestralen, zout zeewater en chloor. En wat je haarconditie na de zomer ook is, wat extra haarverzorging, die verder gaat dan een shampoo en een conditioner, kan nooit kwaad. Geef je lokken één keer in de week een intensieve verzorgingsboost met een haarmasker en gebruik een Leave-in Spray om je lokken dagelijks extra te beschermen en te verzorgen. Zo blijven je lokken mooi en zit jij extra lekker in je haar dit najaar!

Nonchalant en veel volume

Nonchalant & veel volume zijn de haartrends voor de man in 2021! Bij deze looks zien we typerende langere lokken en die zijscheiding hoeft niet zo strak gestyld dit jaar, maar mag wat losjes opzij gedragen worden. Ook weer lekker nonchalant en niet te gestyld.Check deze blogs voor alle trends voor hem.

Afspraak maken