Salon

Menu

Sluit

Dit zijn de haartrends van 2021 voor de man

Header haartrends voor de man

Nonchalant is de trend van 2021 voor de man. Je coupe hoeft niet zo strak gestyld, want nonchalant en lang haar zijn de haartrends voor 2021! Strakke lijnen zijn verleden tijd, het mag allemaal wel wat losser vallen dit jaar.

Nonchalant en veel volume

Voor de man is nonchalant de haartrend voor 2021! Het hoeft allemaal niet zo perfect dit jaar, coupes met veel volume zijn terug! Ben jij van jezelf niet gezegend met een volle bos haar? Laat je coupe dan in lagen knippen om extra volume te creëren.

Hoe ga je nou voor die perfecte nonchalante look? De föhn wordt jouw nieuwe beste vriend dit jaar! Spray wat IVY Flexible Spray in jouw coupe, föhn het naar wens in model terwijl je met je handen door je haar gaat en geniet de hele dag van een goed verzorgde coupe.

Om die nonchalante look helemaal af te maken stijl je je lok mooi naar achteren voor extra volume of draag je de lok lekker nonchalant in het gezicht, het mag allemaal!

En vergeet je scheiding niet, de scheiding mag namelijk lekker losjes opzij gedragen worden. Ook weer voor een extra nonchalant effect.

Blog dit zijn de haartrends voor de man 2021

Lang haar is terug!

Middellang haar is de trend voor 2021! De “man bun” spotte we vorige jaar al regelmatig, maar nu is ook lang haar bij de man weer helemaal terug! Deze lange look hoeft niet zo gestijld, maar mag juist wat losser vallen. En let op! Natuurlijk wel gezond en verzorgd lang haar, dus sla je kappersbezoek niet ineens over en laat je coupe regelmatig bijknippen.

Blog dit zijn de haartrends van 2021 voor de man

Stylingsproducten

Welke stylingsproducten kun je nu het beste gebruiken voor jouw nieuwe look? Wij zetten ze voor je op een rijtje!

IVY Rough Clay – Een matte, stevige kleur die jouw coupe de hele dag in model houdt. IVY Rough clay geeft veel textuur en volume aan jouw coupe. Daarnaast is je haar gemakkelijk te re-stylen, perfect voor die nonchalante look.

IVY Mud – Een stevige stylingpasta waarmee je de meest uiteenlopende nonchalante looks kunt creëren. De matte finish van IVY mud zorgt voor een stoere, nonchalante uitstraling met de nodige dosis stevigheid.

IVY Paste – Met IVY Paste geef je extra stevigheid aan je coupe zonder je haar vast te zetten. Hierdoor kun je je coupe de hele dag door restylen.

IVY Gel Strong – Ga jij liever voor een nonchalante look met veel glans? Dan is IVY Gel Strong perfect voor jou! De gel zorgt voor veel volume en stevigheid, droogt snel en geeft je coupe een mooie glans.

IVY Salt Spray - Deze spray zorgt voor meer volume en structuur en geeft dat gewilde messy effect. IVY Salt accentueert natuurlijke krullen of slagen, maar is ook ideaal om fijn haar extra volume en stevigheid te geven.

Afspraak maken