Salon

Menu

Sluit

Wat is nu echt mooi haar tijdens kerst?

Header Blog Wat is nu echt mooi haar tijdens de krest

Tijdens kerst pakken we net wat meer uit dan normaal! Dit geldt niet alleen voor het kerstdiner maar ook voor ons uiterlijk. In deze blog leggen we je een aantal coupes uit die jij zelf thuis kunt toepassen en hoe je jouw eigen touch eraan toe kunt voegen!

Krullen

Krullen zijn altijd een goed idee! Het staat iedereen & is chique en feestelijk. Tip: Wil je jouw haar opsteken? Krul het dan eerst! Dit geeft jouw coupe meer volume. Gebruik de IVY Flexible spray om jou haar stroever te maken, hierdoor zal je coupe langer in model blijven.

Outside vlecht aan één kant

Maak een outside vlecht aan één kant van je haar. Bij deze vlecht lijkt je haar een stuk voller en ziet er altijd feestelijk uit. Je kunt er ook voor kiezen om wat glitters bij in je haar te doen. Hierdoor zal jij nog meer opvallen met een avondje uit of tijdens het kerstdiner.

Hoe maak ik een outside vlecht?

Stap 1: Pak drie plukken haar.
Stap 2: Breng de linker pluk onder de middelste pluk langs.
Stap 3: Breng nu de rechter pluk onder de middelste pluk.
Stap 4: Vervolgens doe je dit totdat je aan het einde van je haar bent.
Stap 5: Maak het vast met een invisibobble.

129773101 380291366572632 1723212524379801453 n

Vissengraatvlecht

Creëer je look feestelijk met een vissengraatvlecht. Met deze vlecht kun je eindeloos variëren. Je kunt vanaf bovenop invlechten, aan de zijkant van je hoofd of aan de achterkant. Wees creatief en laat je handen het werk doen. Gebruik een invisibobble om je haar gezond te houden en niet af te laten breken.

Hoe maak ik een vissengraatvlecht?

Stap 1: Verdeel je haar in twee delen.
Stap 2: Pak een dun plukje haar aan de buitenkant van de rechter pluk, sla deze over de andere pluk heen en breng hem naar de linker kant.
Stap 3: Pak een dun plukje haar aan de buitenkant van de linker pluk, sla deze over de pluk heen en breng deze naar de rechter pluk.
Stap 4: Doe dit vervolgens tot je aan het einde bent van je haar en maak het vast met een invisibobble.

I BK Dtyh A

Hoge staart met volume

Begin eerst met je haar krullen voor dat je een staart maakt. Zo creëer je meer volume. Zodra je dit hebt gedaan toupeer je een klein beetje de bovenkant van je haar. Met behulp van de IVY Dust bereik je nog meer volume aan de bovenkant. Als je dit hebt gedaan, maak je een hoge staart. Om je elastiekje niet op te laten vallen, kan je er nog voor kiezen om een klein plukje haar om je elastiek heen te wikkelen en deze met een klein schuifje aan de onderkant vast te maken.

Tip: Deze coupe is prachtig te combineren met curtain bangs.

B C8zc Zr S
Afspraak maken