Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

The summer is magic and so are you!

Haartips 08 juli 2022

Coupes zomertrends Header
Vier de zomer! De zon schijnt, we genieten volop van de lange, zwoele zomeravonden en de vakantie staat voor de deur. Om te zorgen dat jij lekker in je haar zit deze zomer hebben onze haarstylisten de mooiste zomertrends gecreëerd. Toffe coupes, volledig summerproof!
Bixicut blog

Bixicut

De bixicut is een look met twee verschillende coupes erin. Het is een mix van de altijd mooie bob en de gewaagde Pixie Cut. De coupe bestaat uit vele lagen, wat ervoor zorgt dat je lokken luchtig en speels vallen. Het is niet lang genoeg voor een bob, maar zeker ook niet kort genoeg voor de Pixie Cut. Bixicut it is!

Bottle neck bob blog

Bottle neck bob

Wauw! Hoe mooi is deze bottle neck bob?! Het is de zachte versie van de klassieke bob. De pony begint slank en kort in het midden en wordt geleidelijk langer. De achterzijde van de coupe is wat korter en ook deze wordt langer naar de voorkant. Door de subtiele lagen is het makkelijk te stylen. Mooi, fris en zomers.

Wet Mop blog

Wet Mop

Dé trend onder de herenkapsels is de Wet mop! Een volle pony, nonchalant en veel volume zijn hierbij de keywords. Gebruik haarproducten welke zorgen voor veel volume met een matte finish, zoals IVY Rough clay. Je haar blijft in model, terwijl het natuurlijk valt.

Geïnspireerd?

Ben jij geïnspireerd en toe aan een nieuwe look? Je bent welkom bij meer dan 100 salons door heel Nederland!

Maak online afspraak Vind een salon in de buurt
Deel dit artikel
Met je vrienden
facebook-icon twitter-icon whatsapp-share-icon