Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Summerproof

Gents 08 juli 2022

Wet Mop Header
SUMMER TIME!! En we mogen weer! De vakanties komen eraan, het festivalseizoen is in volle gang en de terrassen zitten vol. Vier de zomer in stijl! Hoe? Met een frisse coupe en de juiste verzorging voor jouw haar ben jij zo summerproof!
Wet Mop blog

Wet Mop

Dé trend onder de herenkapsels is de Wet Mop! Deze trend is ontstaan in de Corona periode en populair geworden dankzij TikTok! Terwijl de salons dicht zaten groeide ons haar gewoon door en ontstond deze coupe als het ware ‘vanzelf’. Bij de Wet Mop heb je een volle pony en draag je je haar nonchalant naar voren. Veel volume is hierbij belangrijk! Met de IVY Rough Clay geef je je lokken een extra volumeboost. De Clay heeft een matte finish, waardoor je haar in model blijft, terwijl het natuurlijk valt.

Ik ga op vakantie en neem mee...

De IVY Shampoo bar!! Perfect voor op reis! Het product gaat lang mee, is compact en is bovendien geen vloeistof! Ga je met het vliegtuig? Dan kan deze Shampoo bar prima mee in je handbagage of reiskoffer. Onze shampoo bars zijn CG-friendly, net als een groot deel van onze IVY producten.

Let op! Was je haar niet te vaak! Geef de natuurlijke oliën op je hoofdhuid de kans om hun werk te doen. Te vaak wassen droogt je haar uit en vergroot de kans op beschadigd haar.

Take Care

Net als je huid heeft je haar ook behoefte aan bescherming tegen de zon. IVY Leave-in spray bevat een UV-filter, waarmee je haar de bescherming krijgt die het nodig heeft. Het basis ingrediënt van de Leave-in is lijnzaadolie, wat een weldadige vitaminebron is voor je haar. Kortom; ultieme verzorging én bescherming in 1!

Get ready for SUMMER!!

Geïnspireerd?

Ben jij geïnspireerd en toe aan een nieuwe look? Je bent welkom bij meer dan 100 salons door heel Nederland!

Maak online afspraak Vind een salon in de buurt
Deel dit artikel
Met je vrienden
facebook-icon twitter-icon whatsapp-share-icon