Salon

Menu

Sluit

Korte coupe? Dit zijn de haartrends voor korte kapsels

Banner Haartrends 2019 Kort Haar

Of je nu van plan bent om je lange lokken te verruilen voor een korte coupe of al een tijdje de kortere lokken rockt, op het gebied van korte kapsels zijn er talloze trends. Niet alleen voor korte kapsels natuurlijk, want haartrends zijn er voor allerlei kapsels. Nu is het alleen tijd om de diepte in te gaan! Licht uit, spot aan: dit zijn dé haartrends van 2019 voor korte kapsels.

De korte bob is back

Oké, we vallen meteen met de deur in huis: is de bob ooit écht weggeweest? Eigenlijk niet. Maar de bob varieert nog weleens qua lengte, en op dit moment is de korte bob helemaal hot. Deze haartrend zie je op iedere catwalk voorbijkomen en veel bekende merken voegen nog een extra twist toe, namelijk een pony! Hierdoor omlijsten je korte lokken jouw gezicht volledig.

Met je pony kun je natuurlijk altijd variëren in lengte en ook de bob zelf heeft geen strikte lengte-richtlijnen. Ga dus voor een lengte die goed bij jouw gezichtsvorm past en vervang de rechte pony eventueel voor een schuinere lok.

Durf jij voor een uitgesproken look te gaan? Dan zijn de huidige trends op het gebied van haarkleur voor jou gemaakt. De kleurtinten van het moment zijn namelijk zacht en sprookjesachtig, maar wel een tikkeltje gewaagd. Ze variëren van warm perzik tot koel lila. Samen met jouw korte bob wordt dat gegarandeerd een perfecte match!

Haarstyling in 2019: hot and spicy

En hoe zit het dan met de styling van je korte kapsel? Jouw korte coupe mag lekker nonchalant en zelfs een beetje warrig gestyled zijn. Messy lokken zijn in 2019 helemaal in! Regels overboord, weinig product erin en je lokken omarmen zoals ze zijn. Zijn ze daardoor een beetje piekerig? Prima! Heb je een eigenwijze pluk die maar niet in toom gehouden kan worden? Nog beter zelfs. Houd je coupe speels en een beetje uitdagend, passend bij jouw karakter. Dan zit je sowieso nooit verkeerd!

Eerlijk en goed advies

De haarstylisten van AMI Kappers weten alles over de trends voor korte kapsels en geven je graag eerlijk en goed advies. Ze kijken naar je wensen, maar ook naar je haartype en conditie van je haar. Zo kom je samen tot een mooi én trendy kapsel dat helemaal past bij jou. Kom langs in een van onze AMI Salons en laat je verrassen.

Afspraak maken