Salon

Menu

Sluit

Tijd voor een nieuw kapsel?

Middenscheiding

Het liefst genieten we zo lang mogelijk van de zon, alleen is dit niet goed voor je haar. Het verzorgen van je haar tijdens deze dagen is zeker net zo belangrijk als je lichaam. Kies voor intensieve verzorgingsproducten en voorkom dat je punten gaan splijten. Ga op tijd naar de kapper, wij hebben altijd de laatste trends voor jou op het gebied van haarmode. Lees snel verder en laat je inspireren door de zomer trends van 2018!

Middenscheiding

Lang, golvend haar met een mooie midden scheiding is helemaal hot deze zomer! Je kan de scheiding op verschillende manieren dragen. Kies bijvoorbeeld voor een rechte, strak getrokken scheiding met meer volume onderin het haar. Ook de warrige scheiding is helemaal hot. Deze scheiding is niet helemaal recht, wat zorgt voor een natuurlijke look!

Middenscheiding

Lange scheiding opzij

Wil je liever geen midden scheiding of heb je een kruin waardoor het niet kan? Dan is de lange scheiding opzij een goede optie. Bij deze look kan je je haar wat verder opzij leggen waardoor je een lange lok over en langs je hoofd krijgt. Kam je haar aan de kant van de scheiding strak naar achteren of doe het achter je oor. Ook kun je er voor kiezen om het naar achteren te vlechten. Hierdoor komt één oor en je gezicht vrij, wat zorgt voor een open frisse look.

Untitled 8

Bob kapsels

Ook in 2018 blijft de bob voorbij komen! Kies voor de ‘sci-fi’ bob of de bob met A-lijn. De ‘sci-fi’ bob is een steile scherp geknipte bob, de bob met A-lijn heeft een lange voorkant en een kortere achterkant. Vind je een korte bob toch wat te kort? Ga dan voor de langere bob, ook wel de lob genoemd, en laat het tot op je schouders knippen. Waar kies jij voor?

Untitled 9
Afspraak maken