Salon

Menu

Sluit

Dit zijn de kleurtrends van 2021

Header dit zijn de kleurtrends van 2021

Waar de één kiest voor een zo natuurlijk mogelijke haarkleur die dicht bij zijn of haar huidige haarkleur aansluit, kiest de andere juist voor een opvallende kleur voor een echte statement look. Kies jij voor natuurlijk mooi haar of ga je voor die echte statement look? Het maakt eigenlijk niet uit waarvoor je kiest, want onze haarstylisten zorgen ervoor dat jij altijd lekker in je haar zit! Lees snel verder voor de kleurtrends van 2021..

Choose for color!

2021 staat in het teken van kleur! Dit jaar zien we veel opvallende haarkleuren. Groen, blauw, paars, roze of groen.. Niets is te gek en ook alle combinaties zijn mogelijk! Ga voor grote contrasten met echte statement colors en express yourself! Met opvallende kleurrijke lokken steel jij sowieso de show! Durf jij het aan?

Face framing

Let’s frame you’re face! Face framing is dé haartrend van 2021! Face framing is een kleurtechniek waarbij highlights rondom je gezicht worden gezet. Dit plaatst een mooi lijstje rondom je gezicht, waardoor je gezichtsvorm nóg mooier uitkomt. En de mogelijkheden zijn onbeperkt! Ga jij voor een opvallende kleur of ga jij juist voor een natuurlijke face framing?

Face framing

Veel highlights

In 2021 mogen je highlights weer gezien worden! Niet alleen je face framing highlights mogen gezien worden, maar alle highlights door je gehele coupe mogen geshowd worden! Met highlights creëer je eenvoudig meer diepgang, en textuur in je lokken, lijken je haren voller en geef je jouw coupe een mooie sunkissed look.. Waar eerder nog geadviseerd werd je highlights zo subtiel mogelijk te laten zetten, mogen ze dit jaar wat voller en dikker ingezet worden. Laat je adviseren door onze haarstylisten welke highlights het beste bij jouw haarkleur en gezichtsvorm passen!

Duo kleuring

Maak een statement en ga voor een duo kleuring! En met een duo kleuring bedoelen we niet een mix van twee verschillende tinten waarbij het haar vanaf de aanzet tot aan de punten wordt gekleurd. Nee, met een duo kleuring bedoelen we echt je haar te kleuren in twee verschillende tinten zoals in de coupe op de foto. In deze coupe is gekozen voor dark roast brown in combinatie met cashew blond, twee contrasterende kleuren voor een echte opvallende look! Maar ook bij deze trend kun je natuurlijk kiezen voor twee zachtere haarkleuren voor een mooie natural duo kleuring.

Header dit zijn de kleurtrends van 2021
Afspraak maken