Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Gents haartrends 2023!

Gents 07 april 2023

Gents haartrend 2023 header
Gents, opgelet! Check welke coupes en haartrends wij voor de echte MAN hebben gecreëerd. We gaan voor diversiteit en gemak. Volle, lange lengtes bovenop, te dragen zoals jij dat wilt. Altijd stoer en makkelijk te stylen. Lekker laid-back & easy going. Just the way GENTS like it.
Natural curls blog

Krullen blijven helemaal hot. Heb jij een natuurlijke slag of krul in je lokken? Dan is slechts de juiste coupe en goede haarverzorging voor jou al voldoende om erop uit te gaan. Natural is hier het sleutelwoord. Verzorg je krullen goed, dan is stylen bijna overbodig. Door verschillende lagen en textuur aan te brengen vallen de krullen al vanzelf in het juiste model.

Gents blog

Geïnspireerd op de look van Harry styles hebben wij de 'Shag for short hair' gecreëerd. Speciaal voor de Gent met iets meer langer haar. De shag for short hair staat voor volop textuur en volume. Door de zacht afgewerkte contourlijnen kun je je haar alle kanten op dragen. Style je haar af met de IVY Rough clay! Dit mooie product houdt je haar de hele dag in model én laat je coupe gemakkelijk re-stylen.

Two block haircut

Op basis van de stijl van de razend populaire K-pop uit Zuid Korea hebben wij deze Two Block haircut ontwikkeld. De volle bovenkant van deze coupe staat in contrast met de korte, opgeschoren zij- en achterkant. Het kapsel bestaat daadwerkelijk uit twee blokken. Het grote contrast tussen kort en lang geeft de bovenkant extra veel volume. Perfect voor mannen met wat dunner haar.

Wij vieren de nieuwe haartrends graag samen met jou! Daarom ontvang jij tot en met 30 april a.s. 5 euro cadeau op een behandeling. Boek je stoel bij één van onze salons of loop binnen zonder afspraak. Bij ons ben je altijd welkom.

Geïnspireerd?

Ben jij geïnspireerd en toe aan een nieuwe look? Je bent welkom bij meer dan 100 salons door heel Nederland!

Maak online afspraak Vind een salon in de buurt
Deel dit artikel
Met je vrienden
facebook-icon twitter-icon whatsapp-share-icon