Salon

Menu

Sluit

Face framing

Face framing

De iconische face framing trend uit de jaren 90 is weer helemaal terug van weggeweest en dé nieuwe haartrend. En het fijne is, een face framing staat bij iedereen! Het is perfect als je een keer iets anders met je haar wil, maar niet zit te wachten op een totaal nieuwe look. Benieuwd of de face framing trend iets voor jou is? Lees snel verder en laat je inspireren!

Wat is face framing?

De naam face framing zegt het eigenlijk al: het is een techniek waarbij er een mooi lijstje rondom je gezicht wordt gecreëerd. Een face framing is een kleurtechniek waarbij onze haarstylisten highlights rondom je gezicht zetten. Dit plaatst een natuurlijk lijstje rondom je gezicht, waardoor je gezichtsvorm nóg mooier uitkomt.

Deze haartrend heet ook wel money piece, omdat je met enkele highlights een subtiele nieuwe look creëert. Door de highlights zijn je voorste plukken in een (iets) andere kleur dan de rest van je haar, ideaal als je geen highlights door je hele haar wil zetten en daardoor ook nog eens super budget-proof!


Face framing 3

Wat zijn de voordelen van face framing?

  1. Met een face framing creëer je een subtiele nieuwe look, zonder veel aanpassingen in jouw lokken. Vandaar dat deze haartrend ook wel money piece wordt genoemd.
  2. Een face framing kan bij iedereen! Wat jouw haarlengte of haarkleur ook is, een face framing kan altijd!
  3. Een face framing creëert volume. Door het natuurlijke lijstje rondom je gezicht creëer je meer diepte in het haar waardoor je optisch meer volume in jouw lokken creëert.
  4. En tot slot een face framing vraagt weinig onderhoudt! De highlights lopen subtiel over vanuit je eigen haarkleur, dus je hoeft je totaal geen zorgen te maken over uitgroei!
Face framing 2

Voor welke haarkleuren is face framing geschikt?

Het maakt niet uit welke haarkleur je hebt, een face framing kan bij iedereen! Bij een face framing kiezen onze haarstylisten vaak voor highlights die 2 tinten lichter zijn dan de rest van je haarkleur voor een zachte natuurlijke look. Maar je kan ook juist gaan voor een opvallende look met een opvallende kleur? Lees hier alles over de colorful face framing trend. Onze haarstylisten geven je graag persoonlijk advies voor het bepalen van de juiste kleuring.

Daarnaast staat een face framing echt bij elke look. Het staat prachtig als je je haren graag los draagt, maar een face framing is ook perfect voor die speelse plukjes uit je nonchalante up do.

Ga jij ook voor de nieuwe trend? Of ga je voor een colorful face framing?
Lees hier alles over de colorful face framing.

Bekijk hier onze face framing actie.

Face framing 4
Afspraak maken