Salon

Menu

Sluit

Dit zijn dé trends voor het najaar van 2019!

Trends najaar 2019

De dagen worden korter, de korte broeken gaan de kast in en ’s avonds kruipen we het liefst weer lekker bij de kachel. Het is aan alles om ons heen te merken: het is herfst! Dat is goed nieuws, want dat betekent dat het ook weer tijd is om te kiezen voor een nieuwe haarstijl en/of een fijne frisse haarkleur. Van de najaarstrends voor 2019 worden wij in ieder geval heel erg happy en we nemen jou er graag in mee. Doe inspiratie op voor een nieuw kapsel We laten je de hipste nieuwe trends zien, maar er zijn ook aan aantal klassiekers hélemaal terug van weggeweest. Dit zijn de Ami najaarstrends voor 2019!

Natuurlijke valling

Het is tijd voor natuurlijk haar. Jouw échte haar mag gezien worden! Nonchalant vallende lokken, lange ‘gordijn’pony’s en niet teveel laagjes. Laat je haar na het wassen natuurlijk opdrogen en ga met je vingers door je haar om het in model te brengen. Last van pluizig haar? Gebruik dan de IVY Treats Serum of de IVY Hair Care Oil om je haar weer wat te temmen en de natuurlijke glans terug te geven. Of geef je natuurlijke haar een extra boost door het te accentueren met een mooie kleur.

Haartrend natuurlijke valling

Middenscheiding

1978 belde want ze willen hun haarstijl terug. Maar dat gaat dus mooi niet gebeuren, want die retro middenscheiding staat nog steeds keigoed! De middenscheiding maakte in 2018 al haar comeback, maar in 2019 is deze vintage haarstijl nog steeds hartstikke hip. Draag je middenscheiding in een lage paardenstaart of een nonchalante lange bob en je bent helemaal klaar voor het najaar.

Haartrend middenscheiding

Krullen

Krullenbollen, opgelet! Dit is jullie seizoen! De dames en heren met natuurlijke krullen zijn geluksvogels, want deze mogen dit najaar helemaal gezien worden. Jouw krullenkapsel mag lekker messy! Voor de dames halflang met een nonchalante pony en voor de heren een low fade. Hierbij zijn de zij- en achterkant kort en de voorkant vol en een tikkeltje wild.

Haartrend krullen

Balayage

Als je het Franse woord balayage vertaalt, betekent dit ‘vegen’. En dat is eigenlijk helemaal wat het is: vegen die in je haar worden aangebracht. Het geeft je look een sunkissed effect doordat de kleur wordt aangebracht op de oppervlakte van je haar. Dit najaar springen er twee varianten op de klassieke balayage uit als trend: money piece en flashes. Deze trends laten niet alleen je haar, maar ook je gezicht stralen! Lees meer over deze kleurtrends.

Afspraak maken