Salon

Menu

Sluit

Dit zijn dé haartrends voor de zomer van 2019

Jouw coupe is allesbepalend voor jouw uitstraling. Daarom is het belangrijk dat je een nieuwe coupe én haarkleur goed uitkiest. En daar helpen onze professionele haarstylisten je graag bij! Ons creatieve team heeft de haartrends van 2019 vertaald naar mooie, draagbare kapsels voor iedere lengte. Voor zowel krullend als steil haar en zowel lang, halflang als kort haar delen we dé trends voor de zomer met je. Tijd voor haarinspiratie!

Lange lokken: bohemian chic

Zonnig, speels en romantisch zijn dé woorden voor de zomer van 2019. Op het gebied van lang haar zien we deze zomer laagjes die zorgen voor diepte en luchtigheid. Je kunt laagjes door je hele kapsel laten knippen, maar ook alleen aan de voorkant. Subtiele laagjes aan de voorkant omlijsten je gezicht en laten je ogen spreken. Daarnaast zien we deze zomer nonchalante krullen en luchtige lokken, en natuurlijk de bob en de lob (het langere zusje van de bob). Deze laatste twee zijn eigenlijk altijd in, onder andere doordat je er vrijwel alle kanten mee op kunt. Op het gebied van styling verandert er wel het een en ander, waardoor je met jouw bob of lob een compleet andere look kunt creëren!

Boblob

Wat er dan precies verandert? Op het gebied van styling staat deze zomer helemaal in het teken van puur natuur en nonchalance. Dat betekent dat de stijltang terug in de kast mag en de natuurlijke valling van je haar mag worden benadrukt. Het credo is less is more! Alleen een beetje salt spray en in een handomdraai heb je een nonchalante beachy look. Kun jij lekker genieten van de zon.

Korte lokken: stoer en vrouwelijk

Een kort kapsel is heerlijk in de zomer. Deze zomer zijn korte kapsels helemaal in. De bob mag nog wat korter en ook de korte pixie cut is weer helemaal in. Superstoer maar ook vrouwelijk! Net als de langere kapsels style je je korte lokken lekker luchtig. Dat betekent weinig stylingproducten en áls je stylingproducten gebruikt, producten die de natuurlijke valling van je haar benadrukken. ’s Ochtends je haar naar achteren gekamd en ’s avonds een speelse lok naar voren? Met de IVY Paste kun je ook halverwege de dag je haar gemakkelijk restylen.

Vrouw

Violet is dé haarkleur van zomer 2019

Terug naar de dames, want we moeten het even hebben over kleur. Durf jij voor een uitgesproken look te gaan? Dan is dé kleur van het moment voor jou gemaakt: pastelkleurig violet. Deze kleur is zacht en sprookjesachtig, maar wel een tikkeltje gewaagd. Deze kleur in jouw lokken geeft je een betoverend mooie uitstraling! Lees hier waarom kleuradvies zo belangrijk is.

Boblijn Violet

We zien deze kleur in heel veel verschillende tinten: van heel zacht pastel tot diep violet. Natuurlijk kun je ook twee tinten combineren, waardoor er meer diepte in je haar ontstaat. Met een diepere tint violet op de aanzet van je haar en een lichtere tint in de punten creëer je een unieke look. Daarnaast is violet een perfecte kleur voor als je een koeler huidtype hebt. Deze tint geeft namelijk meer kleur in je gezicht en laat je ogen extra mooi uitkomen. Perfect voor die summer romance waarbij je elkaar eindeloos in de ogen wilt kijken.

Nieuwe kleurtechniek voor lang haar: double contrast

Met onze gloednieuwe kleurtechniek vangen we de zon in je haar. Dat klinkt bijzonder en dat is het ook! Met deze kleurtechniek wordt je (half)lange haar lok voor lok getoupeerd en gekleurd. Dit gebeurt met een donkere tint aan de onderkant van de lok, en een lichte tint aan de bovenkant. Het getoupeerde deel van de lok behoudt je eigen haarkleur. Hierdoor heb je eigenlijk drie kleuren in je haar: je basiskleur, een donkere tint en een lichte tint. Die tinten kunnen van alles zijn, van die schitterende violettint tot romantische tinten koperblond. Zo ontstaat er diepte in je haar en lijkt het dus écht alsof er zonnestralen in je lokken zitten gevangen.

Zomertends voor lang en halflang haar banner 1

Nieuwe kleurtechniek voor kort haar: patchwork

Speciaal voor korte lokken heeft ons creatieve team een kleurtechniek ontwikkeld waarmee je jouw korte lokken een twist van zachte kleurtinten geeft. Met deze kleurtechniek wordt je haar vóór het kleuren rond gekamd op je hoofd, alsof je lokken een zomers swirl-ijsje zijn. Vervolgens worden er verschillende kleuren ingezet, die jij natuurlijk samen met je haarstylist bepaalt. Ga je voor zachte pasteltinten of een mix van donkere en lichte tinten voor meer diepte in je haar? Jij vraagt, wij draaien (in dit geval letterlijk!).

Vrouw2

Kom langs!

Klaar voor jouw nieuwe coupe? Loop binnen in een van onze salons door heel Nederland, of maak meteen online een afspraak voor een moment dat het jou uitkomt. Onze haarstylisten weten precies wat bij jou én jouw haar past en zorgen ervoor dat je snel weer lekker in je haar zit. Zien we je binnenkort in een van onze salons?

Afspraak maken