Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Waarom is kleuradvies zo belangrijk?

Banner Haartrends 2019 Kort Haar

Kleur is een belevenis en alles bepalend voor jouw uitstraling! Daarom is het belangrijk dat je een (nieuwe) haarkleur goed uitkiest. Maar hoe kom je tot de juiste kleur en waarom is advies van een haarstylist zo belangrijk?

Beste kleuradvies

Om de juiste kleur te ontdekken bekijkt een goede kleuradviseur je kapsel, je haartype, je gezichtsvorm, je stijl en je wensen. Niet iedereen kan alle kleuren hebben. En het kan zijn dat je eigen kleur niet de goede basis heeft om tot een bepaalde kleur te komen of dat de kwaliteit van je haar niet goed genoeg is om een (ont)kleuring aan te kunnen. Samen met je haarstylist ga je op zoek naar een kleur die voor jou geschikt is. Want het belangrijkste is dat je haar mooi en gezond blijft, toch?!

Jarenlange ervaring

Met bijna 50 jaar aan ervaring weet AMI als geen ander wat het beste is voor jouw haar en kleur. Onze haarstylisten kijken naar je eigen kleur, je haarstructuur en mixen meerdere tinten om tot de perfecte kleur te komen. Het is niet voor niets een vak apart! Laat je daarom goed adviseren door een van onze haarstylisten.

Kleurgarantie

Iedere haarstylist van AMI Kappers wordt altijd bijgeschoold. Ze leren de laatste kniptechnieken, maar ook de laatste kleurtechnieken. Hierdoor weet je zeker dat je op iedere AMI Stoel kwaliteit kan verwachten. Dat is ook de reden dat je bij AMI kleurgarantie krijgt! Ben je onverhoopt toch niet tevreden met je kleur? Dan mag je binnen twee weken terugkomen naar de salon, zodat jij weer lekker in je haar zit!

Kom langs, we geven je graag persoonlijk advies!