Salon

Menu

Sluit

AMI zekerheden

AMI Zekerheden

Lekker in je haar.

1. 100% Knip- en kleurgarantie

Bij AMI Kappers doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat jij tevreden bent. Onze haarstylisten luisteren naar je wens en kijken voor het gewenste kleurresultaat samen met jou naar je huidtint, gezichtsvorm en haarkenmerken. We gaan altijd voor het beste resultaat. Ben jij toch niet tevreden? Kom dan binnen twee weken terug naar onze salon, dan zorgen we er samen voor dat je alsnog tevreden de deur uit gaat. Zo zit jij altijd lekker in je haar!

2. Altijd welkom

In onze AMI salons ben je altijd welkom, ook zonder afspraak! Wij garanderen dat jij naar de kapper kan gaan wanneer het jou uitkomt. Ons streven is dat je altijd binnen 24 uur terecht kan (van maandag t/m vrijdag). Lukt dit niet, dan mag je contact op met ons opnemen, zodat we samen gaan kijken naar de mogelijkheden. Komen we er samen dan nog niet uit? Dan trakteren wij en ontvang jij een cadeau bij je eerstvolgende behandeling.

3. Altijd on trend

Het creatieve team van AMI is niet alleen trendwatcher, maar ook influencer. Onze haarstylisten worden het hele jaar door getraind. Zo zijn zij altijd op de hoogte van de laatste haartrends en knip- en kleurtechnieken. Daarnaast houden wij jullie ook graag op de hoogte door middel van blogs, Social Media en nieuwsbrieven. In het AMI huis, het creatieve hart van AMI Kappers, creëren wij trends door middel van ons eigen exclusieve haartrends. Zo zit jij, helemaal on trend, lekker in je haar!

4. Duurzaam

In alle AMI salons verkopen wij haarproducten van het duurzame merk IVY Hair Care. IVY Hair Care is het allereerste Nederlandse haarmerk met een statiegeldconcept op lege verpakkingen. Deze verpakkingen kun je inleveren in één van onze AMI salons. Je ontvangt 0,50 ct. statiegeld per lege verpakking die je vervolgens weer kunt inleveren op een behandeling. Zo lever jij een positieve bijdrage aan de wereld en diens duurzaamheid. Lees hier meer over AMI en duurzaam.

5. Altijd bereikbaar

Wil je advies over welke producten jouw lokken een boost geven? Heb je een kleurtrend gezien? Of zit je pony niet helemaal meer in model? Geen probleem! Met ruim 100 salons in heel Nederland is er altijd een AMI salon bij jou in de buurt. Onze haarstylisten staan te popelen om jou te voorzien van advies op maat. Bij AMI Kappers staan wij voor jou klaar, ook ná jouw bezoek aan onze salon. Ons team van experts staat ook online klaar voor advies en in onze shop vind je de mooiste producten voor jouw haar. Zo zit jij altijd lekker in je haar.

6. Service waar je blij van wordt

Bij AMI Kappers zijn we blij met jou als klant en daarom hebben wij voor onze klanten speciale services:

- Sparen met je AMI Card
Met de AMI Card spaar je makkelijk en snel punten. Deze kun je in de AMI salon en op de online AMI Shop inwisselen voor fijne kortingen op behandelingen of producten. En dat niet alleen! Kaarthouders krijgen standaard 20% korting op alle IVY Hair Care producten. Vraag hier direct jouw AMI Card aan.

- Gratis pony knippen en nekhaar scheren.
Pony of nekharen net iets te lang? Neem contact op met onze salon en wij knippen gratis je pony bij of je nekharen weg.

- Doneer jij je haar aan Stichting Haarwensen?
Dan knippen wij gratis je haar in model, bekijk hier alles over je haar doneren aan Stichting Haarwensen.

- AMITalk
Een paar keer per jaar brengen wij ons eigen magazine uit. AMITalk ontvang je gratis in onze salon. Een magazine boordevol trends, interviews en leuke verhalen. Gewoon van AMI, speciaal voor jou.

- Jeugd & studentenvoordeel
Heb je de leeftijd van 13 t/m 17 jaar of ben je in het bezit van een studentenpas? Dan betaal je bij AMI Kappers geen 29,20 maar 23,50 voor een knipbehandeling. Daarnaast ontvangen de studenten met een studentenpas altijd 10% cadeau op alle overige behandelingen. Zo zit jij bij AMI Kappers altijd lekker in je haar.

Afspraak maken