Salon

Menu

Sluit

HEADER AMI SALON AMSTELVEEN WESTWIJKPLEIN

AMI Kappers Amstelveen Westwijkplein

Omschrijving


In onze salon ben je altijd welkom, met of zonder afspraak.

Bij AMI Kappers Amstelveen staan we altijd voor je klaar. Dit doen wij met persoonlijke aandacht, goed advies, creativiteit en passie voor het vak. Trendy haarmode gaat hier hand in hand met de traditionele waarden van een echt familiebedrijf. Wij zorgen voor een mooi kapsel dat bij jou past!

AMI Kappers Amstelveen is er voor mannen, vrouwen en natuurlijk ook voor kinderen. Onze medewerkers zijn altijd op de hoogte van de laatste trends. Van balayage, permanent en highlights tot slechts de uitgroei bijwerken, de haarstylisten van AMI Kappers zijn van alle markten thuis en zorgen ervoor dat jij de salon met een glimlach verlaat.

Wij zijn AMI Kappers Amstelveen en wij geloven dat het accentueren van jouw identiteit ervoor zorgt dat jij je happy voelt. Jij bent mooi, bijzonder en uniek en daar mag je trots op zijn!

Zoek je een professionele, kundige kapper bij jou in de buurt met kennis over de laatste trends op het gebied van haarmode? Loop altijd gezellig zonder afspraak binnen of maak online een afspraak bij AMI Kappers Amstelveen. Bij AMI Kappers ben je altijd welkom.

Sharon bedrijfsleider amsterdam
Sharon

Bedrijfsleidster

Blijf geïnspireerd!

Prijzen en behandelingen

Knippen

30,35

Het haar wordt geknipt volgens de laatste AMI kniptechnieken. Afspraak maken

Behandelingsduur: 25 min

Sluiten

Basis kleuring

51,90

De basis kleuring is ideaal om uitgroei bij te werken. Afspraak maken

Wat is een basis kleuring? Dit is een dekkende kleuring voor elk haartype. Er wordt met Topchic gekleurd. Dit is een milde permanente haarkleuring die alle grijze haren dekt en/of een modieuze tint aan het haar geeft.

Bij een haarkleuring kan er een toeslag worden berekend.

Half lang haar 16,10

Lang haar 32,30

Behandelingsduur: 20 min


Sluiten

Jeugd- & studentenvoordeel

24,45

Heb je een leeftijd van 13 t/m 17 jaar of ben je in het bezit van een studentenpas? Dan betaal je bij ons geen 30,35 maar 24,45 voor knippen. Daarnaast ontvangen je altijd 10% cadeau op alle overige behandelingen. 
Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties.

Behandelingsduur: 25 minuten

Sluiten
Bekijk alles

Openingstijden

Maandag

09:00 - 18:00

Donderdag

09:00 - 18:00

Vrijdag

09:00 - 18:00

Zaterdag

09:00 - 16:00

Afspraak maken