Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

IVY treatments

Header IVY treatments

Onze IVY treatment behandelingen

Leg je lokken eens extra in de watten tijdens een heerlijke haarverzorgings behandeling in onze AMI salons. Deze behandelingen zijn ultieme verwenmomenten voor je haar en hoofdhuid en geven jouw lokken een enorme verzorgingsboost waar je nog weken van na-geniet. Kom jij binnenkort ontspannen in één van onze kappersstoelen? Maak eenvoudig online een afspraak.

IVY Repair mask treatment

Is jouw haar droog, beschadigd of wil je jouw lokken een enorme verzorgings boost geven? Verwen je lokken dan eens met een IVY Repair mask treatment. Tijdens deze treatment wordt in het haar IVY Repair mask gemasseerd voor een intensieve verzorgingsboost. IVY Repair mask is 100% vegan en bevat lijnzaadolie en doperwt. Lijnzaadolie zorgt voor de vochtbalans en beschermt en herstelt het haar. Doperwt is rijk aan plantaardige keratine die beschadigd haar herstelt en verstevigt, hydrateert en daarnaast verbetert het de elasticiteit van je haar.

Geniet van een heerlijk ontspanmoment in onze AMI salons waarbij jouw lokken intensief verzorgt en hersteld worden.

IVY Repair treatment

De crème de la crème voor je haar. Het verzorgt en verbetert direct de haarstructuur van je lokken. We beginnen deze behandeling met IVY Repair Shampoo wat het haar reinigt. Na het reinigen van je lokken wordt IVY Repair mask ingemasseerd en geniet je van een heerlijk reset moment. Tijdens deze massagebehandeling voegen we IVY Treats Serum toe wat het haar intensief voedt en direct de haarstructuur verbeterd. Deze ultieme verzorgingsbehandeling bevat ingrediënten als lijnzaadolie, doperwt en tarwe die ook zorgen voor een prachtige glans in jouw lokken.

IVY Conditioner treatment

Verwen je lokken met een IVY Conditioner treatment. Tijdens dit ultieme verwenmoment wordt in het haar IVY Conditioner ingemasseerd. Dit voedt het haar van binnenuit en maakt het haar sterker terwijl jij ontspant in onze kappersstoel. Alle IVY Conditioners verbeteren je haarconditie en door het UV-filter worden je lokken extra goed beschermd.

IVY Color treatment

Heb jij gekleurde lokken? Verwen je lokken dan eens met een IVY Color treatment en geniet nóg langer van je gekleurde lokken. Tijdens dit ultieme verwenmoment wordt in het haar de IVY Conditioner of een color lock serum in gemasseerd. Een color lock serum sealt de kleur in het haar waardoor je kleur langer behouden blijft en geeft daarnaast een intense glans. Alle IVY conditioners verbeteren je haarconditie en bevatten kleurbeschermers. Zo geniet jij nóg langer van je nieuwe haarkleur.

IVY Quick care treatment

De naam zegt het al.. Tijdens deze Quick care treatment geef jij je lokken een snelle verzorgingsboost! Deze heerlijke verzorging voor je haar brengen we direct aan en je geniet gelijk van alle voordelen. Tijdens de IVY Quick Care treatment wordt IVY Leave-in vernevelt over jouw lokken. Dit maakt je haar makkelijk kambaar, verzwaart niet en geeft je haar direct glans en volume. En dankzij het UV-filter worden je lokken ook nog eens extra goed beschermd.