Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Speciaal voor de mannen: dit zijn dé mannenkapsels van deze zomer

Nieuws 24 juni 2019

Speciaal voor mannenjpg
Eerlijk zeggen: is jouw haar al klaar voor de zomer? Waarschijnlijk denk je nu: hallo, mijn haar is altijd klaar voor de zomer, dat was het in de winter al. En anders kan altijd de tondeuse er nog over. Daar moeten we je gelijk in geven. Maar er zijn veel meer mogelijkheden voor een zomerse look, die ook nog eens helemaal hot zijn. Benieuwd welke kapsels dat zijn? We zetten dé zomerhaartrends voor mannen voor je op een rij.

Zomertrends voor mannen: het kapsel

Vorig jaar zagen we de high fade overal: een superstrak kapsel waarbij de onderkant van je haar heel kort geschoren is, waarbij het haar bovenop langer is. Het liefst nog met een strakke overgang, waarbij er een duidelijke scheiding tussen kort en lang zichtbaar is. Die strakke tondeusekunsten mogen dit jaar allemaal wat soepeler: de natuurlijke beweging van je haar mag naar voren komen. Alsnog is je haar bovenop wat langer en achterop wat korter, maar de overgang van kort naar lang is natuurlijker.

Haartrends 2019 Man Krul

Heb je langer haar? Perfect! Lang haar bij mannen is helemaal hot, dus lekker laten groeien. Af en toe wel een bezoekje aan je kapper brengen om de boel netjes in model te houden, natuurlijk. Het hoeft er niet uit te zien alsof je al een halfjaar geen beschaving hebt gezien. Ook de man bun is nog steeds helemaal hot. Dat is extra lekker natuurlijk deze zomer, want lang haar kan weleens extra warm zijn. Ideaal, dus.

Bad Hair Inspiratie Haartrends Mannen

Zomertrends voor mannen: de styling

Oké, dus luchtig en losjes. Betekent dat dat de styling van je haar minimaal moet zijn? Ja en nee. Je ‘moet’ natuurlijk niks, dus ook als je naar een festival gaat en je er zeker van wilt zijn dat je haar de hele dag in model blijft, gebruik je nog steeds gewoon een fijn haarstylingproduct. Maar hoevéél je van die stylingproducten gebruikt verschilt wel ten opzichte van vorig jaar. Je las het al in de haartrends van 2019: je haar mag meer richting au naturel. Een beetje Pomade of Mud erin voor wat extra textuur, lekker nonchalant stylen en klaar ben je.

Bij bijvoorbeeld de pompadour (je weet wel, dat halflange haar met zo’n kuif zoals Elvis had) stond je waarschijnlijk eerst even te föhnen totdat je kuif tiptop in model zat. Dat mag nu allemaal wat nonchalanter. Lekker: minder tijd besteden aan je haar, meer tijd om met een biertje in je hand van de zon te genieten!

Kom langs!

Weet je niet waar je moet beginnen? Onze haarstylisten helpen je graag. Loop binnen in een van onze salons door heel Nederland, of maak meteen online een afspraak voor een moment dat het jou uitkomt. Onze haarstylisten weten precies wat bij jou én jouw haar past en zorgen ervoor dat jouw haar helemaal summerproof is. Pakken we niet meteen de tondeuse erbij. Beloofd. Zien we je binnenkort in een van onze salons?

Geïnspireerd?

Ben jij geïnspireerd en toe aan een nieuwe look? Je bent welkom bij meer dan 100 salons door heel Nederland!

Maak online afspraak Vind een salon in de buurt
Deel dit artikel
Met je vrienden
facebook-icon twitter-icon whatsapp-share-icon