Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Herfst haartips

Haartips 26 september 2018

Banner Herfst Haar Tips
De temperatuur daalt, de blaadjes vallen van de bomen en de regen neemt toe! Het herfstachtige weer is nu toch echt begonnen. Misschien wat wennen, maar ook enorm leuk en sfeervol natuurlijk. Een nieuw seizoen betekent een nieuwe haarstijl en een nieuwe garderobe. Helaas brengt de herfst ook minder leuke dingen met zich mee... Wij hebben de tips, zodat jouw haar goed blijft zitten tijdens deze herfstige dagen.

Daarmee bedoelen we natuurlijk de regenbuien, harde wind en kou. En eerlijk is eerlijk, veel coupes overleven het in deze omstandigheden niet. Zo heeft het geen zin om je haar te krullen of stijlen met deze weersomstandigheden. De meeste stylingsproducten als gel, wax en haarlak maken je haar tijdens een harde regenbui alleen maar vies. Gebruik liever een verzorgende olie.

Je kan het herfstweer ook vanuit een creatieve hoek bekijken, want het is dé uitgelezen kans om weer eens wat meer met je haar te experimenteren. En gelukkig zijn er heel wat kapsels die het herfstachtige Hollandse weer wel overleven. Kijk snel met ons mee.


1. Staart

Een hoge paardenstaart maar dan nét iets leuker door een trendy sjaaltje. Of ga voor een mooie lage staart, draai een pluk haar om je staart heen en zet deze met een bobbypin vast, zodat je het elastiekje niet meer ziet.

Blog Herfsttips Sjaaltje Paardenstaart

2. Knot

De knot is ook goed bestand tegen een harde regenbui en wind. Laag, hoog, rommelig of strak, je kan er vele kanten mee op! Tip: Maak je knot nog leuker met een haaraccessoires, zoals een sjaaltje.

Blog Herfsttips Knot Met Sjaaltje

3. Vlecht

De vlecht doet het ook altijd goed. Wanneer je wilt dat je haar nog beter blijft zitten is invlechten een goed idee. Doordat je haar strak tegen je hoofd aanzit, kunnen je lokken geen kant meer op. Laat die wind maar komen!

4. Los haar

Houd jij niet van opgestoken haar? Dan zijn er altijd nog leuke accessoires om je haar te beschermen zoals een flinke hoed of een hippe pet. Perfect voor de regen!

Herfsttips Blog Petje Haar
Geïnspireerd?

Ben jij geïnspireerd en toe aan een nieuwe look? Je bent welkom bij meer dan 100 salons door heel Nederland!

Maak online afspraak Vind een salon in de buurt
Deel dit artikel
Met je vrienden
facebook-icon twitter-icon whatsapp-share-icon