Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Zilvershampoo voor mooi blond en grijs haar

Haartips 30 oktober 2017

Blog zilver shampoo
Hoe kom ik van die gele gloed af in mijn haar? Veel dames en heren met blond, grijs of wit haar hebben dit probleem. Wij hebben het perfecte antwoord! Zilvershampoo.

Wat is zilver shampoo precies?

De shampoo bevat violetkleurige pigmenten, die de gele gloed in je haar weghalen. Door de paars kleurige shampoo worden je haren weer mooi, fris en koel van kleur. De oorzaak hiervan is dat tegenovergestelde kleuren, in dit geval geel en paars, elkaar neutraliseren. Het is dan ook een fabel dat je haar blauw wordt van dit product, als je het maar goed gebruikt. Wij hebben de belangrijkste feiten en fabels over de zilvershampoo hier op een rijtje gezet.

IVY SHAMPOO SILVER

Hoe gebruik je het?

  1. Breng de zilver shampoo aan op vochtig haar
  2. Masseer het vervolgens goed in
  3. Trek voor de zekerheid handschoenen aan, zodat je handen niet paars worden.
  4. Laat het product ongeveer 1 tot 2 minuten inwerken
  5. Spoel het vervolgens grondig uit

Hoe langer jij de shampoo laat zitten, hoe intenser de kleur wordt. Na het uitspoelen van je lokken, kan je coupe wat stug aanvoelen. Verzorg het daarom met een haarmasker of conditioner. Zo wordt je haar weer glanzend, zacht en soepel! Heb je liever een milder resultaat? Mix dan twee shampoo's door elkaar. Zo creëer je een eigen haarcocktail!

Hoe vaak moet je zilver shampoo gebruiken?

Hoe vaak jij je lokken moet wassen met de shampoo, hangt af van je haarkleur. Heb je een grijze coupe? Dan kan je het product ongeveer drie keer per week gebruiken. Wanneer je haar wat blonder is en je alleen de warme toon wilt verwijderen, gebruik je een zilver shampoo ongeveer één keer in de week. In het volgende filmpje kun je zien hoe Kim met de IVY Silver Shampoo te werk gaat voor een mooi resultaat.

Geïnspireerd?

Ben jij geïnspireerd en toe aan een nieuwe look? Je bent welkom bij meer dan 100 salons door heel Nederland!

Maak online afspraak Vind een salon in de buurt
Deel dit artikel
Met je vrienden
facebook-icon twitter-icon whatsapp-share-icon