Salon

Menu

Sluit

Waarom je haren verven aan de kapper moet overlaten

Geld besparen, tijdgebrek… We hebben alle redenen al wel een keer gehoord waarom je je haarkleur uit een pakje van de drogist zou halen. Maar je haar laten kleuren bij de kapper heeft zoveel meer voordelen dan je denkt en is daarom je tijd en geld dubbel en dwars waard!

Zeker weten de juiste kleur

Onze haarstylisten hebben jarenlange ervaring en weten daarom precies wat ze doen. De kapper kijkt naar je haarstructuur en de dikte van het haar, de natuurlijke ondergrond, pigment en kwaliteit van het haar. Iedere haarsoort is anders en vraagt om een specifieke kleurbehandeling. Zo worden de kleuringen helemaal aangepast naar jouw haar. Laat dat nou de expertise van de AMI-haarstylist zijn! Daarnaast kunnen onze haarstylisten jou perfect adviseren over de kleur die het beste bij jou en je huidskleur past.

Schermafbeelding 2024 02 29 105503

Je hele hoofd rond: mooie, gelijke kleuren

Voorovergebogen hang je boven de wasbak om ook de achterkant van je haar van een likje verf te voorzien. Onmogelijk om te checken of je de verf daar ook goed aan te brengen en het eindigt vaak ook nog eens in een zooitje in de badkamer. In onze salons plof je lekker in de stoel, krijg je er ook nog eens een lekker kopje koffie bij en laat je alles helemaal over je heenkomen. We werken met de beste haarkleuringen die jouw haar niet alleen voorzien van een mooie, nieuwe kleur, maar ook zorgen voor een diepte glans en verzorging. Met zekerste weten een goed resultaat waar je blij mee naar huis gaat!

De nieuwste kleurtechnieken

Iedere haarstylist van AMI Kappers wordt regelmatig bijgeschoold. Door middel van trainingen en cursussen leren zij de laatste knip- en kleurtechnieken. Zo loop jij altijd voorop als het om nieuwe kleurtrends gaat. Van ombre, balayages tot double contrast. Kijk jou eens hip zijn met je nieuwe haarkleur!

Kleurgarantie

Bij AMI heb je altijd kleurgarantie! Ben je onverhoopt toch niet tevreden met je kleur? Dan mag je altijd terugkomen naar de salon. Onze haarstylisten zorgen ervoor dat jij weer snel lekker in je haar zit.

Verzorging

Onze haarstylisten kunnen je perfect adviseren hoe je jouw kleur het langst mooi houdt. AMI is exclusieve dealer van IVY Hair Care en heeft daarom de mooiste haarverzorgingsproducten. Gebruik bijvoorbeeld een shampoo speciaal voor gekleurd haar om de kleur zo lang mogelijk te behouden. Daarnaast heeft IVY Hair Care nu drie nieuwe Color conditioners ontwikkeld voor verzorging én kleurbehoud in één.


Schermafbeelding 2024 02 29 105455
Afspraak maken