Salon

Menu

Sluit

Trend koper

Schermafbeelding 2024 03 05 161559

Een nieuw seizoen, dat betekent een nieuwe coupe! De herfst staat voor warme kleuren. Dit gaan wij vertalen naar onze haarkleur. Van kopergoud tot koperrood ervaar jij de warmte in je lokken. Voeg een subtiele kopertint toe aan je bestaande coupe of ga juist voor een prachtige dieprode kleur. It’s up to you!

Koper is dé nieuwe trend

Toen Kendall Jenner met koperkleurige lokken op de catwalk in Milaan verscheen, begonnen we de koper kleur steeds meer te zien. En wij kappers worden hier heel blij van! Want koper is een kleur die varieert tussen subtiel kopergoud tot vlammend rood. Er zit dus altijd wel een variant tussen die past bij jouw wensen en huid- en haartype. De kleur kan op verschillende manieren ingezet worden, geen coupe is hetzelfde. Ga jij voor koper? Kom naar onze AMI salon en laat je adviseren door onze haarstylisten.

Variatie

Door de techniek Money piece highlights te mixen met balayage ervaar jij een mooi contrast. Met deze techniek worden je lokken stralend mooi en geeft het een natuurlijke balans. Kies je voor kopergoud of koperrood. Het maakt niet uit! Alle warme kleuren gaan stralen.

Stay colored

Was je gekleurde haar altijd met een daarvoor bedoelde kleurshampoo. Gebruik na het wassen een speciale (koper) conditioner om je haar te herstellen en te beschermen. Kies voor IVY Conditioner koper en je geeft je haarkleur gelijk een frisse oppepper.

Afspraak maken