Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

TREND: een vlechtscheiding in je haar

Haartips 21 april 2018

Banner Vlechtscheiding

Een keer iets anders met je haar? Er zijn ontelbaar veel leuke dingen die je met je haar kunt doen om het een persoonlijke, hippe twist te geven. Dé nieuwste trend op het gebied van haar is de vlechtscheiding, een scheiding in je haren in de vorm van een vlecht. Verschillende sterren en beautybloggers zijn er al mee gespot.

Laat je inspireren

Deze trend is geschikt voor meiden met lang en middenlang haar, maar ook bij korte coupes is de vlechtscheiding te maken. Hij is zelfs al gespot bij mannen! Hieronder enkele foto’s om je te inspireren.

Cara Delevingne is één van onze favorieten sterren als het gaat om haartrends. Ze heeft lef, ze is beeldschoon en ze is altijd 100% haarzelf. Deze trend staat haar ook weer prachtig.

Hoe maak je de vlechtscheiding

De vlechtscheiding is eigenlijk ‘gewoon’ een invlecht op de scheiding van je haar. Niks meer, niks minder. Je kunt de vlecht zo dik of dun maken als je zelf wilt, het is maar net wat jij leuk vindt. In het begin is het misschien even lastig, maar oefening baart kunst.

Vind jij het nou lastig om jezelf in te vlechten? Vraag gewoon een vriendin, hebben jullie meteen een goede reden om af te spreken!

Laat het mooie weer en de festivals maar komen! Met deze haarscheiding kom jij helemaal volgens de laatste trends voor de dag.

Ga jij de vlechtscheiding ook uitproberen?

Geïnspireerd?

Ben jij geïnspireerd en toe aan een nieuwe look? Je bent welkom bij meer dan 100 salons door heel Nederland!

Maak online afspraak Vind een salon in de buurt
Deel dit artikel
Met je vrienden
facebook-icon twitter-icon whatsapp-share-icon