Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Treat it right

Haartips 30 mei 2023

Blog IVY Treatment behandelingen
Even een momentje voor jezelf... Wie wil dat nou niet?! Trakteer jezelf eens op een van de heerlijke treatment- behandelingen in onze AMI salon. Sinds kort hebben we twee compleet nieuwe treatments toegevoegd aan onze behandelingen. We leggen ze graag aan je uit!

IVY Calming treatment

Het woord zegt het al; met deze treatment kalmeer je je hoofdhuid. Heb je een gevoelige of jeukende hoofdhuid, dan is dit dé behandeling voor jou. Je haar wordt gereinigd met de Calming shampoo van IVY Hair Care. De cranberry in deze shampoo biedt direct kalmering aan de hoofdhuid. Vervolgens wordt IVY Repair mask in combinatie met IVY Treats serum toegepast. Zowel je lokken als je hoofdhuid krijgen een ongekende verzorgingsboost.

IVY Curl treatment

Ben jij gezegend met een prachtige bos krullen. dan weet jij als geen ander hoe belangrijk het is om ze goed te verzorgen. Tijdens de IVY Curl treatment verzorgen wij ze voor jou! We reinigen je haar met onze sulfaatvrije IVY Curl shampoo. Deze shampoo voedt de krul intensief, houdt de structuur van je krul intact en gaat uitdroging tegen. Voor het ultieme resultaat masseren we je haar in met IVY Repair mask, dit masker herstelt en voed je krullen optimaal. Oh you're to curly girly!

Geïnspireerd?

Ben jij geïnspireerd en toe aan een nieuwe look? Je bent welkom bij meer dan 100 salons door heel Nederland!

Maak online afspraak Vind een salon in de buurt
Deel dit artikel
Met je vrienden
facebook-icon twitter-icon whatsapp-share-icon