Salon

Menu

Sluit

The Curtain Fringe

Schermafbeelding 2024 03 05 165804

De zogenoemde ‘curtain fringe’ pony is helemaal terug in 2020!

Herinner jij deze look uit de seventies nog? De look van Farrah Fawcett uit Charlie's Angels. In de seventies was dit kapsel echt voor de cool kids. Bovenop kort geknipt met een piekerige pony en lange lengtes in de nek. ‘The shag’ met de ‘curtain fringe’ pony was het helemaal. Bloem erin en klaar!

De AMI Twist

Deze lange lagen-coupe knippen we nu met een andere techniek waardoor de laagjes mooier in elkaar overlopen en er geen lange ‘mat’ in de nek overblijft. De zogenaamde ‘curtain fringe’ pony plaatst een mooi lijstje om je gezicht waardoor je een zachte look krijgt.

Er zijn zoveel mogelijkheden voor het dragen van deze look. Draag het zoals jij het wilt.

Naturel of nonchalant?

Ga voor een natural look. Borstel het haar met een zachte borstel en gebruik een grovere krultang voor luchtige krullen. Style vervolgens de zogenaamde 'curtain fringe' pony luchtig uit het gezicht.

Of ga juist voor een nonchalante look. Deze look bevat veel volume. Gebruik voor het krullen een fijnere krultang. Pak de punten tijdens het krullen niet mee voor een moderne uitstraling/look. En style de pony dit keer niet uit je gezicht.

Kleuradvies

Voor deze look is gekozen voor een bruine haarkleur met beige kleuraccenten. Door te kiezen voor kleuren die dicht bij elkaar liggen krijg je een zacht en natuurlijk eindresultaat. Kom langs voor persoonlijk kleuradvies! Onze haarstylisten staan altijd voor jou klaar om advies te geven en weten precies of de kleur bij jou past.

Heb je nog meer inspiratie nodig? Bekijk dan ons blog met alle AMI trends van 2020.

Productadvies

Gebruik voor het stylen van je haar IVY Oil op handdoek drooghaar. Deze voedende olie geeft veel glans en beschermt het haar tegen de hitte van de krultang. Geef je krullen de verzorging die ze verdienen met IVY Curl cream. Deze cream voorkomt dat je krullen pluizig worden.

Afspraak maken