Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Lever je lege IVY verpakking in bij onze AMI salons

Nieuws 26 februari 2020

Blog lege verpakkingen

Statiegeld op lege verpakkingen

Als eerste kappersformule in Nederland introduceren wij een statiegeldconcept op ons exclusieve merk IVY Hair Care. Als AMI-klant kun je jouw lege IVY-verpakkingen terugbrengen naar een van onze salons. Op elke IVY-verpakking zit 50 cent statiegeld. Dit bedrag kun je inzetten als korting bij de aanschaf van een nieuw IVY-product of op een kappersbehandeling.

Gerecyclede IVY verpakkingen

Dat is niet alleen heel fijn voor je portemonnee, maar ook voor het milieu! De lege IVY-verpakkingen worden gerecycled tot iets nieuws. De lege verpakkingen gaan eerst naar Sallcon in Deventer, waar ze worden gesorteerd. Vanuit daar gaan de gesorteerde onderdelen naar Morssinkhof in Heerenveen, waar er granulaatkorrels van de verpakkingen wordt gemaakt. Van deze granulaatkorrels worden nieuwe IVY-literverpakkingen gemaakt die we in onze salons achter de wasbak gebruiken!

En zo is de cirkel weer rond.

Wist je dat?

Wist je dat de producten van IVY Hair Care exclusief in onze salons verkocht en gebruikt worden? Daarnaast zijn alle producten van IVY 100% vegan en parabenenvrij. De ingrediënten van IVY komen zoveel mogelijk uit Nederland. Denk bijvoorbeeld aan lijnzaadolie uit het oosten en doperwt uit het westen van het land. Wij als AMI Kappers waren zes jaar geleden nauw betrokken bij de ontwikkeling van IVY. We leverden niet alleen de kennis vanuit onze haarstylisten, maar stelden ook duurzaamheid als belangrijke eis aan het merk. Zo zijn de producten van IVY Hair Care samengesteld uit natuurlijke producten die grotendeels van Nederlandse bodem komen en hebben we samen het statiegeldconcept bedacht.

Geïnspireerd?

Ben jij geïnspireerd en toe aan een nieuwe look? Je bent welkom bij meer dan 100 salons door heel Nederland!

Maak online afspraak Vind een salon in de buurt
Deel dit artikel
Met je vrienden
facebook-icon twitter-icon whatsapp-share-icon