Salon

Menu

Sluit

Shaggy Lob

Schermafbeelding 2024 03 05 121712

De zon schijnt! We genieten volop van het mooie weer en de zwoele zomeravonden. Vier de zomer in stijl en laat je inspireren door onze zomertrends. Gecreëerd door onze eigen haarstylisten, on trend en volledig summerproof!

Shaggy Lob

Bij een Shag kapsel is je haar in verschillende laagjes en lengtes geknipt, waardoor je coupe direct meer volume krijgt. De combinatie van de Shag met de Lob zorgt voor een nonchalant effect en geeft je coupe lekker veel beweging. Draag de shaggy lob met lange curtain bangs en geef het een bouncy blow dry voor nóg meer volume. Met deze toffe trend ga jij lekker los deze zomer!

Shaggy lob

Muted Pink

Roze haar is al een tijdje hartstikke HOT! En terecht, want met deze kleur maak je een statement. In de zomer van 2023 wil je gezien worden met de roze variant Muted Pink! Deze zachte roze pasteltint is ingezet door middel van highlights, maar met weinig contract in roze. De kleuren lopen subtiel over en geven je coupe direct een zomerse touch. Durf jij te gaan voor de prachtige kleur muted pink, dan ben jij helemaal HOT deze zomer!

Muted Pink blog afbeelding

IVY Salt

IVY Salt geeft je lokken extra stevigheid en zorgt voor volume en structuur. Spray IVY Salt op gewassen, handdoekdroog haar en föhn je haar in model of laat het drogen aan de lucht. Ga jij voor de bouncy blow dry? Dan is de IVY Salt hét perfecte stylingsproduct voor jouw coupe!

Afspraak maken