Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Rood is dé kleurtrend deze lente!

Haartips 08 april 2022

Header rood lente
Bij AMI Kappers weten we wat de trends van nu zijn. Onze eigen trendlijn loopt hierbij voorop. Blij worden wij van de kleurtrend van deze lente.. ROOD! Inspired by nature. Want hey... mooi rood is niet lelijk!

Rood is hot!

Rood staat bekend als de kleur van de liefde. Dat alleen is al genoeg reden om voor deze mooie haarkleur te kiezen? In 2022 zien we veel diepe roodtinten, maar met een warme rode gloed ben jij ook helemaal on trend. Laat je adviseren wat bij jou past, als persoon, maar ook bij je haartype en je huidskleur. Ga naar de AMI salon bij jou in de buurt en krijg advies op maat.

Stay in color!

Ben jij al beautiful red? Dan wil jij jouw kleur zo lang mogelijk echt mooi houden! Onderhoud jij je rode lokken goed, dan lukt je dat en laat je jouw haar zo lang mogelijk stralen. Gebruik hiervoor de speciale Red conditioner van IVY Hair Care. De roodpigmenten in de conditioner versterken de rode ondergrond en maken je haarkleur weer als nieuw.

Tips & tricks voor stralend rood haar

Stralende rode lokken wil natuurlijk iedereen! Om dit te behouden hebben we voor jou een aantal tips & tricks op een rijtje gezet.

1. Was je haar niet te vaak. Zo behoud je de natuurlijke oliën op je hoofdhuid welke ervoor zorgen dat je lokken rood en mooi glanzend blijven.

2. Gebruik IVY Red conditioner. Door de roodpigmenten blijft je rode haarkleur intensief en levendig.

3. Bescherm je rode rode lokken altijd voor het gebruik van warmte tools. Gebruik bijvoorbeeld IVY Flexible spray, deze spray voorkomt uitdroging en beschadiging aan je haar.

4. Borstel je haar niet vaker dan nodig is. Door je haar te vaak te borstelen beschadig je de lokken en wordt het haar kwetsbaar. Borstel met een Tangle Teezer om beschadiging te voorkomen.

Geïnspireerd?

Ben jij geïnspireerd en toe aan een nieuwe look? Je bent welkom bij meer dan 100 salons door heel Nederland!

Maak online afspraak Vind een salon in de buurt
Deel dit artikel
Met je vrienden
facebook-icon twitter-icon whatsapp-share-icon