Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Relaunch IVY Hair Care

Nieuws 14 november 2018

Ivy Red

IVY is vernieuwd.

Vijf jaar na de introductie zijn de producten van IVY Hair Care helemaal vernieuwd. Van binnen én van buiten, met als stevig verankerde basis nog steeds onze oorspronkelijk waarden. Daarnaast zien ze er super mooi uit!

Ivy Post

Iets is alleen mooi als het echt is.

Echt mooi, daar houden we van.

Mooi haar doet iets speciaals. Voor iedereen. Het geeft je een betere glimlach, een rechtere rug en nét dat beetje extra zelfvertrouwen. Een goed product geeft je elke dag dat frisse mooi-gevoel, ook als je laatste salonbehandeling al een tijdje geleden is. Zo'n goed product doet wat het belooft. En die belofte doen wij alleen als we zeker weten dat 'm ook na kunnen komen.

Boer Gerben

Duurzaam en mooi, natuurlijk.

Bij IVY Hair Care wordt er gewerkt met de beste natuurlijke grondstoffen van eigen bodem voor het beste resultaat met jouw haar. Want als dat beter valt, fijner zit of lekker voelt, is het op z'n mooist. Onze IVY producten zijn ontwikkeld door haarstylisten met jarenlange ervaring, die weten wat goed is voor jou en je haar. We gebruiken ingrediënten als lijnzaadolie, doperwt, tarwe en onze verpakkingen zijn uiteraard recyclebaar. Duurzaam geproduceerd in Nederland door mensen waarmee wij samenwerken.

En dat merk je. Aan beter vallend haar dat fijner en lekkerder voelt. Natuurlijk, zonder opsmuk of toegevoegd laagje. De IVY producten zijn exclusief te koop in onze salons en op de webshop.

Ivy Hair Care Lach Def
Geïnspireerd?

Ben jij geïnspireerd en toe aan een nieuwe look? Je bent welkom bij meer dan 100 salons door heel Nederland!

Maak online afspraak Vind een salon in de buurt
Deel dit artikel
Met je vrienden
facebook-icon twitter-icon whatsapp-share-icon